Gönül Dağı Dizisinin Başrol Oyuncusu Sivrihisar'ı Terk Etti! Gönül Dağı Dizi Setinde Deprem..

Gönül Dağı Dizisinin Başrol Oyuncusu Sivrihisar'ı Terk Etti! Gönül Dağı Dizi Setinde Deprem..

Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncusundan kötü haber geldi. Dizinin kilit isimlerinden Dilek'in her an Gönül Dağı'ndan ayrılabileceği konuşuluyor. Dizinin böyle bir kayba uğramasını istemeyen hayranları endişeli. Peki Dilek karakteri diziden gerçekten ayrılıyor mu?

Gönül Dağı dizisi her zaman olduğu gibi büyük reyting başarılarıyla yayın hayatına devam ediyor. Dizinin başında yazdığı gibi izleyici her  cumartesi Bozkırda Bir Anadolu Masalı ile buluşuyor. Her yeni bölümüyle seyircide büyük izler bırakan ve onları çok etkileyen Gönül Dağı şimdilerde bir ayrılık haberi ile konuşuluyor. Bu veda haberi izleyiciyi çok sarsacak.

Gönül Dağı dizisinde beklenmeyen veda iddiası ortalığı karıştırdı!

Gönül Dağı dizisinin ilk bölümünden bu yana her bölüm karşımıza çıkan Dilek karakterinin ilerleyen bölümlerde projeye veda edebileceği konuşulmaya başlandı. Dilek karakterinin kaynanası ile arasında yaşanan büyük olay sonrası daha fazla Gedelli Kasabası'nda durmak istemediği ve annesiyle beraber şehre gideceği gelen iddialar arasında. Bu iddialar seyirciyi çok mantıklı gelse de,  hala kimse inanmak istemiyor.

Gönül Dağı'nda başrol vedası yaşanırsa..

Gönül Dağı'nda başrol vedası yaşanırsa senaryo tamamen değişebilir. Dilek'İn gitmesiyle beraber senaryoda Taner için farklı bir partner oluşturulabilir. Bu dizinin büyük bir değişikliğe uğraması demek oluyor. Dilek'İn gitmesini isteyenler olsa da, çoğunluk gitmemesinden yana.