Gönül Dağı Dizisinden Sefer Ayrılıyor! Gönül Dağı'nda Bu Ayrılık Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı

Gönül Dağı Dizisinden Sefer Ayrılıyor! Gönül Dağı'nda Bu Ayrılık Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı

Gönül Dağı dizisinde şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Sefer'in ölümü herkesi derinden etkileyecek. Ferdi Sancar diziden ayrılıyor mu? TRT 1'deki dizinin yeni bölümünü izleyenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Artık ünlü oyuncuyu Gönül Dağı ekranlarında göremeyebiliriz. İşte Sefer'in yeni bölüm fragmanında yaşadıkları...

TRT 1'de yayınlanan dizide Sefer ayrılığı büyük ses getirecek. Pek çok kişinin merak ettiği Ferdi Sancar gelişmesinde bazı gelişmeler yaşandı. Son olarak Zahide'nin gitmesini istemediği Sefer, daha çok para kazanmak için Kayseri'ye gitme kararı alır. Kendisi bu kararı desteklemez çünkü Zahide'nin babası gurbette hayatını kaybetmişti. Peki sonrasında neler yaşanacak? Sefer'in yolda giderken yokuş aşağı freni patlar ve işler kontrol edilemez bir hal alır. Ferdi Sancar'ın hayat verdiği karakterle ilgili ne gibi gelişmeler yaşanacak merakla bekleniyor.

Ferdi Sancar'dan Veda

Eğer Sefer karakteri bir şekilde kurtulamaz ise Ferdi Sancar ayrılığı yaşanabilir. Bu durumun üstesinden gelebilmek için de Sefer'in elinden geleni yapıp kurtulması gerekiyor. Dizideki oyuncu kadrosuna bakacak olursak uzun süredir ayrılık yaşanmadı. Sefer gibi komik ve bir o kadar da dizi için önemli karakterin ayrılması üzecektir.

Sefer Ayrılacak mı?

Sefer karakterine yönelik herhangi bir sosyal medya açıklaması yapılmadı. Fragmanda da karakterin ayrılıp ayrılmayacağı tam olarak kesinleşmiş değil. TRT 1'de yayınlanan dizi belki de seyircilere ters köşe yapacak. Başrollerinde Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın oynadığı dizi heyecanla takip ediliyor.