Gönül Dağı Dizisinden Ayrılan Oyuncu Geri Döndü! TRT İzleyicinin İsteğini Kabul Etti

Gönül Dağı Dizisinden Ayrılan Oyuncu Geri Döndü! TRT İzleyicinin İsteğini Kabul Etti

TRT 1 Gönül Dağı dizisi reytingleriyle göz kamaştırırken, bir yandan da yaşanan bazı olaylarla izleyicilerin dikkatini çekiyor. Dizide öyle güzel gelişmeler meydana geldi ki önümüzdeki hafta reytinglere yansıyabilir.

Ancak bir yandan da Dilek ve Taner arasındaki ilişki kopma noktasına geldi. Dilek Taner aşkı sona mı erecek?

Gönül Dağı'nın yeni bölümüne damgasını vuran olay herkesi şaşırttı. Pek çok kişi bu gelişmenin yaşanmasını beklemiyordu. Genel olarak insan ilişkileri üzerine devam eden olayda bu sefer her şey çok farklı ilerledi. Geçtiğimiz sezon hüzne neden olan bir olay artık yaşanmayacak. Peki nasıl bir müjde verildi? TRT 1 dizisinde Gönül Dağı izleyicileri büyük mutluluk yaşıyor. İşte dizinin yeni bölümüne dair çeşitli detaylar...

Gönül Dağı'nda Uçak Geri Döndü!

Geçtiğimiz sezon Zahide'nin evlenmesi için satılan 66 isimli uçak tekrar amcaoğullarının yanına döndü. Bu haber karşısında herkes çok sevindi. Çünkü uçağın manevi olarak büyük değeri bulunmaktaydı. Söz konusu gelişmenin hemen ardından izleyicilerin sordukları ilk şey bunun nasıl gerçekleştiğiydi.

Dilek Ayrılık Kararı mı Verecek?

Taner, Dilek için elinden geleni yapıyor. Ancak Dilek'in son yaşadıkları onu ciddi şekilde etkiledi. Düşünüp bir karar vermesi gerekiyor. Yaşadığı ilişkinin daha iyiye gideceği konusunda inancı kaldı mı bilinmemekte. Bu nedenle ayrılık kararı vermesi durumunda dizide üzücü anlar yaşanabilir. Şimdilik ne gibi bir gelişme olacağı merakla beklenirken TRT 1 dizisinin yeni bölümüyle beraber bazı gerçekleri öğreneceğiz. Gülsim Ali İlhan'ın diziden ayrılma ihtimali üzerine durulsa da henüz tam anlamıyla bir gelişme yaşanmadı.