Gönül Dağı Dizisi Oyuncu Evlendi Ortalık Yıkıldı! TRT 1'den Flaş Gönül Dağı Kararı Geldi

Gönül Dağı Dizisi Oyuncu Evlendi Ortalık Yıkıldı! TRT 1'den Flaş Gönül Dağı Kararı Geldi

Gönül Dağı mutlu sona hazırlanıyor. Dizide yaşanan evlilik hikayesi izleyicileri sevindirecek. Halim ve Dilek'in arası düzelince Taner evlenmek için sabırsızlanıyor. Peki Dilek evlilik konusunda neler söyledi? TRT 1 dizisinde çok güzel anlar yaşanıyor.

Gönül Dağı dizisinde büyük bir dönüm noktası yaşanıyor. Her şeyin yoluna girmesine çok az kaldı. Dizinin en son bölümlerinde Halime ile Dilek arasındaki tartışma dikkat çekmişti. Dilek'in yaşadığı yerden ayrılarak Taner ile olan ilişkisini bitireceği konuşuluyordu. Ancak beklenen gerçekleşmedi. Gülsim Ali İlhan'ın oynadığı karakter, bir süre daha ekranlarda olacak. Bu karar herkesi sevindirdi. Peki Dilek ve Taner evlenecekler mi?

Dilek Yuva Kurmak İstiyor!

Dilek, yuva kurarak hayatının geri kalanını Taner ile geçirmek istiyor. Bu karar olumlu karşılanacak. İzleyiciler başta olmak üzere pek çok kişi Dilek'ten bunu istiyordu. Taner ise seve seve kabul edecek. Dizinin ilk bölümlerinden bu yana başına gelmedik kalmayan ikili, artık evliliklerini ilan edecekler. Sırf bu gelişme bile reytinglerin daha da artmasına neden olabilir. Hali hazırda birinciliklerle başarı sağlayan TRT 1 dizisi, bu sefer en az birkaç hafta daha liderliğine devam edecek. Bu gelişmenin izleyicileri olumlu etkileyeceği düşünülüyor.

Halime Pişman Oldu

Halime'nin yaşadığı pişmanlık sonrasında her şey değişti diyebiliriz. Onun özrü ile Dilek ve Taner arasındaki ilişki daha da iyileşti. Bu sayede artık ikilinin birlikteliği mümkün hale gelecek.