Gönül Dağı Dizisinde Sefer'in Hastalığının Ne Olduğu Ortaya Çıktı! Sefer Gönül Dağı'ndan Ayrılıyor mu?

Gönül Dağı Dizisinde Sefer'in Hastalığının Ne Olduğu Ortaya Çıktı! Sefer Gönül Dağı'ndan Ayrılıyor mu?

TRT 1 Gönül Dağı'nda Sefer'i zorlu bir süreç bekliyor. Başarılı oyuncunun ekranlara veda edeceği öğrenildi. Sefer'in hastalığı ölümcül mü? Doktor Kenan ile hastalığı hakkında görüşen Sefer, her an hayatını kaybedebilir. Ferdi Sancar için ayrılık vakti yaklaşıyor. İşte Gönül Dağı'nın yeni bölümünde yaşanacaklar...

Gönül Dağı'nın yeni bölümünde Sefer'in hasta olduğu içten içe biliniyor. Üstelik bu hastalığın sıradan bir rahatsızlık olmadığı da ortada. Zira Doktor Kenan'ın bundan haberi var. Ayrıca Sefer'in işi bırakarak ailesinin yanına dönmesi dikkat çekti. Kenan ile görüştü ve hastalığın ciddiyetinden ötürü sevdikleriyle vakit geçirme kararı aldığını söyledi. Bu durumda ciddi bir rahatsızlığı olduğu düşünülüyor.

Zahide'ye İtiraf Edemedi!

Hastalığı olduğunu Zahide'ye bir türlü söyleyemeyen Sefer, bu gelişme karşısında büyük sıkıntılar yaşadı. Tam her şeyi anlatacakken Zahide'nin bir sözü ile adeta buz kesildi. Eşinin hamile olduğunu öğrendi. Bebek sahibi olacakları için tam anlamıyla sevinemeyen Sefer, hastalığı nedeniyle çocuğunu görebilecek mi onun telaşına düştü.

Ferdi Sancar Ayrılacak mı?

TRT 1 Gönül Dağı dizisinde Ferdi Sancar'ın diziden ayrılacağı düşünülüyor. Başarılı oyuncunun ekrana veda etme vakti geldi mi bilinmez ancak izleyiciler bunu istememekte. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda da izleyiciler Sefer'in ayrılmaması gerektiğini söylüyor. Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan'ın başrolde oynadığı dizide bir ayrılık yaşanacak mı göreceğiz.