Gönül Dağı Dizisinde Alınan Bir Karar Yoğun Tepkilere Neden Oldu! TRT Açıklama Yaptı

Gönül Dağı Dizisinde Alınan Bir Karar Yoğun Tepkilere Neden Oldu! TRT Açıklama Yaptı

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir karakter daha dahil oldu. Buse Orcan’ın hayat verdiği Asya karakteri Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosuna katılarak kafaları bir haydi karıştırdı. İşte haberin tüm detayları...

Gönül Dağı dizisinde Ramazan karakterinin hayatına giren Asya dengeler ile oynayacak. Asuman'a olan aşkı ile bilinen Ramazan, Asya'nın karşısına çıkması ile birlikte büyük bir kararın eşiğine gelecek. Dizinin ilk sezonu naif bir hikayeyi ekranlara getiren Gönül Dağı dizisi iki sezonda farklı hikayeler ile izleyici karşısına çıkmayı sürdürüyor.

Gönül Dağı dizisi eleştirilerin odağı oldu

Dizinin birinci sezondan farklı olarak 2. sezonda karakterlerin aşk hayatı üzerinde fazla durulması eleştirilere sebep oldu. İzleyici Gönül Dağı dizisinin diğer dizilerden ayıran tek özelliğinin ise aşk duygusunu daha doğal yansıtması olarak yorumladı. Fakat dizi severler karakterlerin aşk hayatı üzerinde fazlaca durmasından yana rahatsızlık duyduklarını aktardı. Senaristler Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonunda büyük bir değişiklik yaparak ayrılıklara ve aşk hayatlarına daha fazla sahne ayırdı.

Gönül Dağı dizisine yeni oyuncu!

Buse Orcan’ın hayat verdiği Asya karakteri ise dizideki dengeleri değiştirmeye çalışıyor. Mezarcı İlyas’ın kızı olan Asya’nın Ramazan ile aşk yaşayacağı da iddia ediliyor. Çünkü iki karakterin karşılaşmasının ardında bir sebep arayan izleyici, Ramazan'ın kimi tercih edeceğini ise şimdiden merak ediyor. Ailesinden yana sıkıntılarını Ramazanı anlatan Asya şimdiden dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca dizi severler Ramazan'ın Asuman'dan vazgeçip Asya ile aşk yaşayıp yaşamayacağını da merak ediyor. Gönül Dağı dizisine yeni bir oyuncunun dahil olmasının ardından Asya karakterine hayat veren Buse Orcan'ın kadroya sert bir şekilde giriş yaptığı söyleniyor.