Gönül Dağı Dizisi Yayından Kaldırıldı! TRT Gönül Dağı Dizisinin Neden Yayından Kalktığını Açıkladı

Gönül Dağı Dizisi Yayından Kaldırıldı! TRT Gönül Dağı Dizisinin Neden Yayından Kalktığını Açıkladı

Gönül Dağı ve TRT 1'in aldığı karar sonrası bazı gelişmeler yaşandı. Dizinin yayın akışından kaldırıldığı öğrenildi. Gönül Dağı final mi yapacak? Dizi bu hafta neden yok? Merak edilen gelişmeye dair son detayları aktaracağız. Yılbaşında Gönül Dağı dizisini izleyemeyeceğiz. İşte dizinin yayınlanmamasındaki neden...

Gönül Dağı dizisi, TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyordu. Reyting sonuçları oldukça yüksek gelen diziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Dizinin total, AB ve ABC1 reyting sonuçlarındaki başarısına rağmen yayınlanmaması kararlaştırıldı. Peki sevilen dizi neden yayın akışına kaldırıldı? Başrolde oynayan Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan'ın performansı gözleri dolduruyordu. Son zamanlarda Ferdi Sancar'ın da diziden ayrılma ihtimali izleyicileri heyecanlandırdı. TRT 1 dizisinin neden yayınlanmadığına değineceğiz.

Gönül Dağı Bu Hafta Neden Yok?

Dizinin yayın akışından kaldırılmasına ilişkin sosyal medya açıklaması yapıldı. Yapımcı şirket, dizinin yılbaşından ötürü çekimlere ve yayına bir hafta ara vereceğini belirtti. Bir hafta diziyi izleyemeyeceğiz. Bu gelişme yalnızca Gönül Dağı için değil aynı zamanda pek çok dizi için de geçerli. Hatırlayacak olursak geçtiğimiz sene de benzer bir durum yaşanmıştı.

Yeni Bölüm Ne Zaman?

TRT 1 dizisi Gönül Dağı'nın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak araştırılıyor. Yapılan açıklamaya bakacak olursak 46. bölümün 8 Ocak 2022 tarihinde yayınlanacağı ortaya çıktı. Böylelikle dizideki son gelişmeleri rahatlıkla takip edebileceğiz. Dizi ile ilgili çok fazla iddia ortaya atılsa da şimdilik tek bildiklerimiz bunlar.