Gönül Dağı Dizisi Ortalığı Karıştırdı! Dizi Hayranları Çileden Çıktı

Gönül Dağı Dizisi Ortalığı Karıştırdı! Dizi Hayranları Çileden Çıktı

TRT1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Gönül Dağı yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmayı başardı. Alınan bilgiler neticesinde dizi hayranları sosyal medya üzerinden dizi hakkında birtakım yorumlar yaptı. İşte detaylar...

TRT1 ekranının keyifli dizisi Gönül Dağı ilk 30 bölümlük güzel performansı ile izleyenlerine büyük hayranlık uyandırıyor. Birinci sezonu tamamlanmasının ardından dizinin en önemli karakterlerinden birisi de Ramazan oldu.

Gönül Dağı dizisini izleyen hayranlarının kısa sürede sevilen isimlerden biri Cihat Süvarioğlu oldu. Performansı ile etkileyen Ramazan, oyuncu adına harika kariyeri ortada.

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Dizisinin her yeni bölümü büyük bir heyecanla beklendi ve bekleniyor.  Ramazan karakteri özellikle seyirciyi ekrana bağladı. Diğer karakterlerin yanı sıra dizinin komedi ile izleyicileri şaşırtan ve güldüren ismi de Cihat Süvarioğlu oldu.

Ramazan karakterinin repliklerinde yer alan özellikle de ‘Ne bakıyon’ tiplemesi yapan hayranlar, farklı esprilerle dizideki karakteri ne kadar çok sevip özümsediklerini gösterdiler.

Dizinin replikleri sosyal medyada olay oldu!

Dizinin replikleri sosyal medyada olay oldu! ‘Ne bakıyon hiç mi tatile giden adam görmedin’ diye yazan takipçileri de var.  Genellikle ‘Ne bakıyon hiç mi sakallı adam görmedin’ esprileri de çokça yapıldı.

Dizinin başka bir hayranı ise şöyle yazdı: ‘Ne bakıyon? Hiç mi Alaçatı’da kapri giyen birini görmedin der gibi..’

Şimdilerde ise sette de arkadaşlarına yaptığı şakalarla bilinen oyuncu tatilde. Geçtiğimiz ay sezon finali yapan Gönül Dağı dizisi Eylül ayında tekrar sette olacak.

Dünyayı saran pandemi sorunlarını birçok kez yaşayan Gönül Dağı dizisi oyuncuları Eskişehir çekimlerinde yoruldu. Şimdi ise tatil zamanı. Cihat Süvarioğlu da tatil ile dikkatleri çekti.

Uzayan saç ve sakalları ile hayranları tanımakta zorluk çekebilir. Tatil hali ile dizideki Ramazan karakterinden hiç eser kalmayan oyuncu sportif tarzı da dikkat çekti.