Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Gönül Dağı Dizi Oyuncusu Hastaneye Kaldırıldı! Ünlü Oyuncudan Üzücü Haber Geldi

Gönül Dağı dizisi, önemli bir oyuncu ayrılığı ile gündemdeki yerini koruyor. TRT 1 dizisinde neler yaşanmakta? İzleyiciler ünlü ismin ayrılacağını öğrenince ne diyeceğini bilemedi. Özellikle de sergilediği performans ile adından söz ettirdiği için ayrılması istenmiyordu. Peki diziden hangi oyuncu ayrılacak?

Gönül Dağı Dizisinin Sevilen Oyuncusundan Acı Haber Geldi! Gönül Dağı'nda Taşlar Düşmeye Başladı

Gönül Dağı dizisinde yaşanan ayrılık izleyicileri üzecek. Çünkü dizide uzun süredir yer alan bir  karakterin gitmesi bekleniyor. Söz konusu gelişmeye ilişkin gelişmeler haberimizde yer aldı. Özellikle de geçirdiği sağlık sorunları nedeniyle karakterin ayrılacağı daha önceden de paylaşılmıştı. Yine de sosyal medya iddiası olarak kalan bu durum, şimdiden kesinleşmişe benziyor.

Ferdi Sancar Ayrılacak mı?

Ferdi Sancar'ın diziden ayrılarak farklı projelerle ilgilenebileceği belirtildi. Dolayısıyla dizi adına böyle bir gelişmenin meydana gelmesi hikayeyi baştan aşağı değiştirebilir. Çünkü Zahide karakterinin nasıl bir adım atacağı henüz bilinmiyor. Üstelik Dolmuşçu Sefer için büyük son senaryoda yazıyor mu o da tam olarak kestirilememekte.

Kaza Sonrası Ameliyat Edilecek

Dolmuşçu Sefer, geçirdiği kaza sonrası ameliyat edilmesi kararlaştırılacak. Duygusal bir sahnede veda ederek ameliyat masasına gidecek olan Sefer, eşinin göz yaşları arasında tedavi olmak için hastanenin yolunu tutacak. TRT 1 dizisi yeni bölümünde bizleri başka ne gibi olaylar bekliyor zamanla öğreneceğiz.

Yazar: Admin
<