Gönül Dağı Aylin Diziden Ayrıldı! İzleyiciler Şok Üstüne Şok Yaşadı!

Gönül Dağı Aylin Diziden Ayrıldı! İzleyiciler Şok Üstüne Şok Yaşadı!

TRT 1 dizisi Gönül Dağı'nda bizleri ne gibi gelişmeler bekliyor sizlerle paylaşıyoruz. Gönül Dağı dizisi büyük ses getireceğe benzemekte. Öyle ki sevilen yapımdaki son durumu açıklıyoruz. Diziden ayrılması beklenen isim ne yazık ki kadroya veda etti.

Gönül Dağı dizisinde Aylin karakterinin ekranlara veda etmesi şaşırttı. Henüz kendisini yeni yeni tanıyorduk. Önemli bir karakter olarak ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak dizideki varlığı çok sürmedi ve diziden ayrıldı. Gönül Dağı dizisindeki bu gelişme ile birlikte çeşitli ifadelere yer verildi.  Dolayısıyla oyuncunun vedası sonrasında bizleri başka neler bekliyor yanıt bulacak.

Oyuncu Neden Ayrıldı?

Gönül Dağı'na dahil olan Berfin Kıymaz diziden ayrıldı. Ünlü oyuncunun ayrılık nedeni belli oldu mu? Senaryoya göre ayrılması gerekiyor olabilir. Onun dışında diziye dair bizleri neler bekliyor yanıt bulacak.

Diziden Bir İsim Daha Eksildi

Son ayrılıkla birlikte diziden bir ismin daha eksildiği belirtildi. Bu gelişme ile birlikte çeşitli detaylar yanıt buldu. Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Ecem Özkaya, Hazal Çağlar, Ege Aydan, Ferdi Sancar ve Eser Eyüboğlu'nun başrolde oynadığı dizide neler yaşanacak sizlerle paylaşacağız. Gönül Dağı'ndaki gelişmeler tek tek yanıt bulacağa benziyor.