FOX TV Savaşçı Dizisinin Yeni Kadrosunu ve Yayınlama Tarihini Açıkladı!

FOX TV Savaşçı Dizisinin Yeni Kadrosunu ve Yayınlama Tarihini Açıkladı!

FOX TV’de yayınlanmaya devam eden Savaşçı dizisinin tekrardan başlayacağına yönelik haberler yayılmaya devam ediyordu. Büyük bir hayran kitlesiyle devam etmek isteyen dizi yeni sezon için çalışmalara devam etmekte. Peki Savaşçı dizisi ne zaman başlayacak?

FOX TV dizi için belirli bir gün bile ayarlayamazken çekimlere başladı. Özellikler bütün dizilerin teker teker çoğalmasıyla yayınlanacak bir gün bırakmadılar. Ellerinde güzel bir iş ve çalışma olmasına yönelik projeyi başarılı bir şekilde yürütmeleri bekleniyordu.

Savaşçı Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Sen Çal Kapımı adlı dizinin artık eski başarısını kaybetmesi ve her geçen hafta reyting sıralamasında daha çok düşmesi biraz endişelendirmeye başladı. Özellikle dizide Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi çok profesyonel bir şekilde ilerletiyordu. Ancak gelecek bir zamanda final verebilmesi mümkün. Eğer böyle bir şey gerçekleşirse eğer Savaşçı dizisinin o güne geçeceğini ummaktayız.

Yeni Oyuncular Oldukça İddialı!

Günler geçerken reyting sıralamasında yükselmeye devam eden Teşkilat ve Gönül Dağı dizileri karşısında büyük bir rakipleriyle karşı karşıya kalmakta olan Savaşçı dizisinin yayınlandıktan sonra reyting sıralamasında onları geçip geçmeyeceği bile tam anlamıyla bilinmiyor! Diziye yeni katılan Tamer Karadağlı, Ediz Hun, Anıl Tetik, Erkan Meriç, Serenay Aktaş ve Ekin Mert Daymaz’da oldukça fazla ilgi çekmiş durumda. İddialı duran kadro rakiplerinin gözlerini korkutmaya devam ediyor!