FOX TV Final Kararı İle Gündeme Geldi! Diziler Bir Bir Bitiyor

FOX TV Final Kararı İle Gündeme Geldi! Diziler Bir Bir Bitiyor

FOX TV 2 dizinin akıbetini açıkladı. Final kararı sonrası dizilerin hangi tarihte ekranlara geleceği şimdiden merak söz konusu oldu. FOX TV yeni sezona girmeden önce reyting elemesi yapmaya karar verdi. İşte haberin tüm detayları...

Final kararının gündeme gelmesinin ardından dizi severleri sosyal medya aracılığı ile yapımcıya ve kanala tepkisini gösterdi.

FOX TV yeni yayın döneminde birçok dizinin birden fişini çekme kararı aldı. Reyting olarak düşüş yaşayan dizilerin birer birer biteceğini duyurdu. Ayrıca yeni yayın dönemine başlamadan önce final yapacak olan yapımlarda netlik kazandı. Kanalın final yapacak olan dizileri açıklamasının ardından sosyal medyada birçok tepki geldi.

FOX TV, Baraj dizisinin final yaptığını açıkladı. FOX TV ekranlarında yayınlanan Baraj dizisinin final bölümünün çok tutulduğunu dile getirdi. Ayrıca alınan bilgiler neticesinde Sen Çal Kapımı dizisinin de akıbeti belli oldu. Bu karar sonrası romantik komedi dalında ekranları çıkan Sen Çal Kapımı dizisinin reyting olarak hangi seviyede ilerleyeceği merak söz konusu oldu.

Sen Çal Kapımı Dizisini Akıbeti Belli Oldu

Kulislerden alınan bilgilere göre Sen Çal Kapımı dizisinin akıbeti belli oldu. Baraj dizisinin oyuncularından Gizem Karaca, dizinin final bölümü hakkında açıklama yaptı. Başrollerinde Biran Damla Yılmaz ile Feyyaz Duman’ın yer aldığı Yeşilçam’ın yıldızları Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın filminden uyarlanan dizi, ekranlara tutunamadı.

Ayrıca ilk etapta Yeşilçam’dan uyarlanan dizinin konusu değişti. Bundan dolayı izleyici kaybeden dizi final ile gündeme bomba gibi düştü. Bunun ardından final iddialarını yalanlayan fakat düşük reytinglere sahip olan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı dizisinin akıbeti de şimdiden merak söz konusu oldu.

Savaşçı Dizisi Final mi Yapacak?

FOX TV yeni sezona farklı projeler hazırlamak için birçok dizinin final yapacağını açıkladı. Kanalın 7 gününde dolu olması ile birlikte Savaşçı dizisi, uzun zaman sonra ekranlara gelse de günden güne izleyici kaybediyor.

Kanalın en düşük reytinglerinde sahip olan Sen Çal Kapımı dizisi yaz dizisi olarak ekranlara geliyor. Baraj dizisi ise Salı günü rakiplerine rağmen final yaparak, ekranlara veda etti. Ayrıca final kararı sonrasında baraj dizisinin 40. Bölümünde izleyicisine veda ettiği biliniyor. Sen Çal Kapımı dizisinin ise akıbeti reyting oranlarına bağlı.