Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Fox TV Dizisi Hayatımın Şansı Konusu ve Oyuncuları

Fox TV dizisi Hayatımın Şansı'nın konusu nedir? Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu dizide güncel detaylar yer alacak. Öyle ki diziye dair bilinmeyenler de yanıt buluyor. Son zamanlara damgasını vuran yapım, her anlamda etkisini gösterecek.

FOX TV'de Deprem Sevilen İki Dizi Final Yapıyor!

Hayatımın Şansı dizisi konusu ve oyuncuları hakkında bilgi vereceğiz. Usta oyuncu kadrosu ile birlikte dizinin büyük ses getireceği tahmin ediliyor. Fox TV'nin yeni projesi, farkını ortaya koyacak. Öte yandan merak edilenler ve dahasının da ortaya çıkması beklenmekte. Peki ya dizinin oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? Öyle oyuncular var ki fark yaratacak ve adlarından söz ettirecek.

Hayatımın Şansı Oyuncuları

Hayatımın Şansı dizisi  oyuncuları belli oldu. Dizide Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan, Sermet Yeşil, Aslı Samat, Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin ve Hale Soygazi oynayacak. Dizinin konusu ise oldukça dikkat çekici. Bu da demek oluyor ki izleyiciler diziyi merak ederek izleyebilir.

Hayatımın Şansı Dizisi Konusu

"Yonca (Şifanur Gül), küçük kızı Sare ile hayata tutunmaya çalışan yirmili yaşlarının ortasında genç bir annedir. Bir yandan hayatın zorlukları ile tek başına boğuşurken, bir yandan da Sare'nin biyolojik babasının açtığı velayet davası ile uğraşmaktadır. Her şeyin çıkmaza girdiği bir anda, hayatını değiştiren bir teklif alır. Artık Yonca için yeni bir hayat başlıyordur. Ama bilmediği; yağmurdan kaçarken, doluya tutulacağıdır..."

Yazar: Admin
<