FOX TV Açıkladı: Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi Yayından Kaldırıldı!

FOX TV Açıkladı: Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi Yayından Kaldırıldı!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yayınlanmayacağı açıklandı. Yapılan açıklamayla beraber izleyiciler büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Peki dizi neden ekrana gelmeyecek? Fox TV dizisi final mi yapacak? Dizi bu hafta neden yok diye sorulurken bir yandan da yayından kaldırılma hikayesi merak ediliyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, konusu ile gündeme gelmiş başarıları yapımlar arasındaydı. Fox TV dizisinin reyting sonuçları da oldukça iyiydi. Hal böyle iken dizinin neden yayınlanmayacağı merak edildi. Salı günlerinin gözde dizisini izleyemeyeceğiz. Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk'un da yer aldığını biliyoruz. Her şey güzel gidiyorken bir anda yayınla ilgili farklı bir kararın verilmesi üzdü.

14 Aralık'ta Yayınlanmayacak

Dizinin 14 Aralık Salı günü ekrana gelmeyeceği öğrenildi. Bu hafta olmayacağı için pek çok kişi hayal kırıklığı yaşadı. Dizide evlilikle ilgili bilinmeyenler anlatılıyordu. Evlilik sonrası yaşanılan sorunlar ve çeşitli sıkıntılar özellikle de kadınların gözünden aktarılmaktaydı.

Dizi Neden Yok?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yayınlanmamasındaki neden ise merak edildi. Salgınla sorunları nedeniyle bir süreliğine çekimleri durduran dizi, 21 Aralık'ta tekrar ekrana gelecek. Dolayısıyla yalnızca bir hafta ara verileceği öğrenildi. Diziyle ilgili verilen bu gelişme olumlu karşılandı. Çünkü yapımın salgın sıkıntılarıyla karşılaşması sonucu birkaç hafta yayından uzaklaşma riski de bulunuyor. En azından sadece bir hafta Fox TV ekranlarına gelmeyecek.