Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı Dizisinden Ayrılıyor! Oyunculuk Ajansından Resmî Açıklama Geldi!

Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı Dizisinden Ayrılıyor! Oyunculuk Ajansından Resmî Açıklama Geldi!

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Bundan dolayı dizinin yeni sezonu herkes tarafından merak söz konusu oldu. Masumlar Apartmanı dizisi hakkında iddialar ortaya çıktı.

İlk sezonda başarılı bir dönemden geçen Masumlar Apartmanı dizisinin ikinci sezonu şimdiden merak söz konusu. Birinci sezonda izleyicileri ekranlara kilitleyen Masumlar Apartmanı adlı dizinin ikinci sezonu öncesinde de dizi severler sosyal medyada atılan iddialara yanıt arıyor. Orman felaketlerinden dolayı belli bir kesime tavır koyan Ezgi Mola tepkisini dile getirdi.

Ezgi Mola orman yangınlarına yönelik paylaşımlar yaptı!

Ezgi Mola orman yangınlarına yönelik paylaşımlar yaptı! Ayrıca Ezgi Mola başta olmak üzere birçok oyuncu TRT 1 yönetimi arasında sorun olduğunu açıkladı. Bunun dışında algı yaratma çabasından dolayı Masumlar Apartmanı dizisinin zarar görebileceği de iddia ediliyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından senaryolaştırılan Masumlar Apartmanı dizisi çok ilgi gördü.

Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılacak mı?

Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılacak mı? Alınan bilgiler neticesinde dizinin bazı oyuncularının iktidara muhalif tavırları ve bundan dolayı orman yangınlarının da daha net ortaya çıkmış olması iddiaları dayanak olarak gösterdi. Ayrıca Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola'nın yaptığı paylaşımlar ise herkesi şaşkına çevirdi. Ezgi Mola tarafından hayat verilen Safiye karakterini artık canlandırmayacağı gibi iddialar ortaya atılırken birçok dizi hayranı da bu durumdan rahatsızlık duyduğunu dile getirdi.

Oyunculuk ajansından açıklama gecikmedi!

Oyunculuk ajansından açıklama gecikmedi! Ezgi Mola, Cem Yılmaz'ın projesi olan Erşan Kuneri setinde yer alıyor. Oyuncunun gerçekten Masumlar Apartmanı adlı diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak söz konusu oldu. Sosyal medyada iddialar devam ederken oyuncunun menajerlik ajansı ise bu durumun doğru olmadığını açıklandı. Fakat alınan bilgiler neticesinde Ezgi Mola'nın diziden ayrılıp ayrılmayacağı çekimlerin başlaması ile netlik kazanacak.