Evlilik Hakkında Her Şey Dizisine EDHO Dizisinden Oyuncu Dahil Oldu!

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisine EDHO Dizisinden Oyuncu Dahil Oldu!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve iyi reytingler alan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi emin adımlarla yoluna devam ediyor. Konusu ve oyuncu kadrosu ile kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Evlilik Hakkında Her Şey dizisi izleyicileri de mest ediyor. Dizinin kadrosuna katılan yeni bir oyuncu hikâyeyi daha da güçlü hale getirecek. İşte haberin tüm ayrıntıları...

The Split dizisinden uyarlanan FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi milyonları ekran başına kilitlemeyi devam ediyor. Salı akşamları izleyici ile buluşan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 9. bölümü ile ekranlara geldi. Sarp Akkaya, Gökçe Bahadır, Tülin Ece, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Yiğit Kirazcı gibi yetenekli oyuncular da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Sevcan Yaşar’ın hayat vereceği karakter belli oldu

Aynı akşam çok güçlü bir rakibi olan Masumlar Apartmanı dizisine rağmen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, etkileyici sahnesi ile reytinglerde iyi bir başarı elde etti. Alınan bilgiler neticesinde dizinin oyuncu kadrosunda bir isim daha dahil oldu. Sevcan Yaşar, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde rol almaya hazırlanıyor. Yetenekli oyuncu Yiğit Kirazcı’nın hayat verdiği Yıldırım'ın eski eşi Neyran olarak ekranlara gelecek. Bu karakterin nasıl olacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu.

Sevcan Yaşar kimdir? Ünlü oyuncunun serüveni

Miss Model Of Turkey yarışmasında 1. olan Sevcan Yaşar bunun ardından Çin'de düzenlenen Miss Model Of World yarışmasında birincilik elde etti. Ege Üniversitesi'nde biyoloji bölümünden mezun olan yetenekli oyuncu şu an Yeditepe Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi alıyor. Kayıp Şehir dizisi ile oyunculuğa ilk adımını atan Sevcan Yaşar bugüne kadar Bahtiyar Ölmez, Böyle Bitmesin, Aramızda Kalsın ve Erkenci Kuş gibi dizilerde rol aldı. En son ise ATV ekranlarının en çok izlenen dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Esra Boran karakterini canlandırmıştı.