Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Sevindiren Haber Geldi! EDHO'da Tüm Taşları Yerine Oturdu..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Sevindiren Haber Geldi! EDHO'da Tüm Taşları Yerine Oturdu..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncuları, 7. sezona katıldı. Dizi yeni isimler, hangi karakterlere hayat verecek? Oyuncuların canlandıracakları kişiler merak ediliyor. Üstelik Hızır Çakırbeyli ile yakınlık içerisinde olacaklar.

EDHO dizisinde oyuncular ve karakterleriyle ilgili yeni gelişmeler elde edildi. Yapılan açıklamaya göre diziye yeni katılan usta isimler, hangi karakterlerle izleyici karşısına çıkacak? Merakla beklenen dizi birkaç gün içerisinde yayın hayatına devam edecek. Yeni sezonda ATV'de bomba gibi bir hikaye bizleri bekliyor. İşte diziye katılan isimler ve hayat verecekleri karakterler...

EDHO Yeni Oyuncu ve Karakterleri

Diziye yeni katılan Tardu Flordun, Tufan'ın yeğeni olarak karşımıza çıkacak. Ragıp Savaş ve Burcu Binici'nin Tipi'nin yeğeni olacağı öğrenildi. Aynı zamanda Emine'nin de yeğeni olacaklar. Hazım Körmükçü de İdris'in yeğeni olarak dizide büyük bir rolü canlandıracak. Çünkü kendisi de adından söz ettirecek şekilde hikayenin içinde yer alıyor. Nursel İdiz, Madam Anna karakteri ile heyecanlı anlar yaşatacak. Kendisinin lakabı ise Dişi İplikçi oldu. Madam Anna'nın avukatı karakterinde oynayacak oyuncunun Yosi Mizrahi olduğu belirtildi. Uğur Yücel, Şanlıurfalı Ağa ve Serdar Deniz Ağa'nın sağ kolu karakterine hayat verecek. Servet Pandur Hızır'ın kuzeni, Levent Ülgen Hızır'ın kuzeninin eşi olarak karşımıza çıkacak. Dolayısıyla Levent Ülgen ve Hızır Çakırbeyli arasındaki ilişki çok merak ediliyor. Son olarak Eren Vurdem ise Hızır Çakırbeyli'nin kuzeninin oğlu karakteriyle ekran başında yerini alacak.

EDHO Yeni Sezon Ne Zaman?

EDHO dizisi 26 Ekim'de yayın hayatına başlıyor. Dizinin 26 Ekim'de 7. sezonuna başlaması beklenmekte.