Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Yayından Kaldırılıyor mu? Resmî Açıklama Yapıldı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Yayından Kaldırılıyor mu? Resmî Açıklama Yapıldı

ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmayı başardı. Ayrıca dizi hakkında yeni gelişmeler de gündeme geldi. İşte haberin tüm detayları...

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 6 sezonu geride bıraktı. Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncuları ve konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Alınan bilgiler neticesinde dizinin 7. sezonu da en az diğer sezonlar kadar heyecan verecek. Hızır Çakırbeyli karakterine hayat veren Oktay Kaynarca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde heyecanını gizlemedi.

Dizi ne zaman ekranlara gelecek?

Dizi ne zaman ekranlara gelecek? Alınan bilgiler neticesinde kendisinin de yeni sezonda neler olacağını merak ettiği ortaya çıktı. Her sezon yüksek reytingleri sahip olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin milyonları ekranlara kilitlemeyi başardı.

ATV’nin 7. sezonunda da çok iyi reytingler beklediği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrollerinde bulunan Ozan Akbaba kadrodan ayrılma durumunun olduğunu söyledi. Ayrıca İlyas Çakırbeyli karakterinin durumu ise daha netlik kazanmadı.

Dizinin detayları ortaya çıktı

Dizinin detayları ortaya çıktı. Diziden gelen haberlere göre hikâyenin değişeceği söyleniyor. Bunun dışında diziye farklı isimlerin de katılacağı, yeni karakterlerin kadroya dahil olacağı ortaya çıktı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ve senaristleri yeni hikâye üzerinde çalışıyor. Bunun dışında Eylül ayında dizi ekibinin tekrardan bir araya geleceği konuşulurken 7. sezon içinde çekimlerin başlaması bekleniyor.

Alınan bilgiler neticesinde Eylül ya da Ekim ayında yeni sezon için çekimler başlayacak. Bunun dışında hikâyenin nasıl bir şekil alacağı ya da Ozan Akbaba’nın kadrodan ayrılıp ayrılmayacağı ve hangi ürünlerin kadroya dahil edeceğim merakla bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonunda da Oktay Kaynarca başrol olacak.