Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Resmen Bitti! Yapımcı Onur Tan Duyurdu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Resmen Bitti! Yapımcı Onur Tan Duyurdu

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden gelen haber herkesi şaşkına çevirdi. Sözleşme krizinin yaşamasının ardından dizi severler, kanal ve yapım ekibinden resmi açıklama bekliyor. İşte haberin tüm detayları...

Salı akşamı izleyici ile buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi sözleşme probleminde dolayı yayınlanmadı. Bunun ardından dizinin başrol oyuncusu olan Oktay Kaynarca, konu ile alakalı açıklama yapmayı ihmal etmedi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hızır Çakırbeyli’si Oktay Kaynarca tarafından yapılan açıklama milyonları şaşkına uğrattı.

Dizinin başrol oyuncusundan açıklama gecikmedi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterine hayat veren Oktay Kaynarca, Cengiz Han’ın “At sırtında dünyayı fethetmek kolaydır. Zor olan attan indiğinde fethettiğini yönetebilmektir” sözünü paylaştı. Bunun ardından “Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoş çakalın…” sözlerini sarf eden yetenekli oyuncu yürekleri ağıza getirdi.

Oktay Kaynarca’nın bu açıklamalarının ardından dizinin yönetmeni olan Onur Tan’dan da açıklama gecikmedi. Onur Tan, Oktay Kaynarca’nın veda mektubunu sosyal medya hesabında paylaşarak yeni başlangıçların doğacağını dile getirdi. Dizinin oyuncuları ile fotoğraf paylaşan Onur Tan, ekip arkadaşlarına veda ederek “ekran başında sevgiyle takipte kalan siz değerli izleyicilere layık olabilmişimdir” notunu paylaştı. İzleyiciler ise dizinin ne zaman ekranlara geleceğini sorguluyor. Bu paylaşımların ardından gözler yapım ekibi ve kanalın yapacağı açıklamaya çevrildi.

ATV, kriz ile alakalı ne söyledi?

Sözleşme problemi yaşayan kanal, dizi ile alakalı herhangi bir açıklama yapmamayı tercih etti. Alınan bilgiler neticesinde mevcut problem hâlâ devam ediyor. Şu zamana kadar ATV’den ne olumlu nede olumsuz herhangi bir açıklama yapılmazken, dizi severler artık Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini ekranlarda görmeyi istiyor.