Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bu Hafta Yok! İzleyicileri Üzen Haber Geldi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bu Hafta Yok! İzleyicileri Üzen Haber Geldi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz seyircilerini üzen haber gecikmedi! ATV ekranların aksiyon dolu ve her farklı bölümünde ayrı konuya imza atan dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranlarına duyuruda bulundu! Bu hafta yayında olmayacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz seyircilerini üzen haber geldi! ATV ekranların aksiyon dolu ve her farklı bölümünde ayrı konuya imza atan dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranlarına kahreden haber geldi! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 186. bölüm fragmanı bekleyenleri şoka uğrattı!

ATV’nin vazgeçilmez dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden kötü haber geldi! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta 16 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan fragmanı halen gelmedi! ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta yayınlanacak mı sorusu akıllarda soru işaretleri oluşturdu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bu Hafta Yok!

ATV ekranların fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacağı açıklandı. EDHO yerine ATV yayın akışında değişiklik yaptı! Oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın paylaştığı; Onur Tan, Zübeyr Şaşmaz ve Baran Özçaylan’ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu dizi adeta çok güzel bir hızla ilerlerken bu hafta fragmanın bile yayınlanmaması çok şaşırttı. İleride yaşanabilecek bir şeyin göstergesi olup olmadığı izleyiciler hakkında konuşulmaya şimdiden başlandı.

Sosyal Medyadan Tepki!

16 Mart Salı Akşamı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yerine Beşiktaş Başakşehir maçı yayınlanacağı belirtildi. Bu açıklamalardan sonra seyirciler ve hayranları sosyal medya üzerinden tepkilerini gösterdiler.