Elbet Bir Gün Dizisi Yayın Tarihi ve Saati Belli Oldu! Elbet Bir Gün Dizisi Konusu Oyuncu Kadrosu..

Elbet Bir Gün Dizisi Yayın Tarihi ve Saati Belli Oldu! Elbet Bir Gün Dizisi Konusu Oyuncu Kadrosu..

Fox TV'de ekrana gelecek Elbet Bir Gün dizisi izleyicilerin dikkatini çekti. Pek çok kişi diziyle ilgili bilgi edinmek istiyor. Peki sevilen dizi ne zaman başlayacak? Elbet Bir Gün dizisi konusu ve oyuncuları açıklandı. Üstelik yayın tarihi de artık belli oldu. İşte diziyle ilgili en son bilgiler...

Elbet Bir Gün, dizisi yakında ekranlarda olacak. Fox TV'nin duyurduğu diziyle ilgili çok fazla soru soruluyor. Çünkü oyuncu kadrosunda önemli isimler yer almakta. Açıklanan kadroya bakacak olursak başarılı oyuncularla donatıldığını söyleyebiliriz. Peki dizi ne zaman başlayacak? İlk bölümün yayın tarihi merak edildi. Çeşitli gelişmelerle beraber dizi hakkında bilgi vereceğiz.

Dizi Oyuncuları

Elbet Bir Gün dizisinde oynayacak oyuncuların listesi açıklandı. Sinem Ünsal, Burak Yamantürk ve Şebnem Bozoklu başta olmak üzere, Muhammet Uzuner, Değer Sosyal Alp, Ömer Genç, Helin Kandemir, Talka Karcı, Yağmur Özbasmacı, Osman Karacakoç dizide oynayacak. Sinem Ünsal'ın Gizem karakteriyle karşımıza çıkması bekleniyor.

Elbet Bir Gün Konusu

Dizinin konusu, Mehmet ve Gizem arasındaki ucu bucağı olmayan aşkı anlatıyor. Bu nedenle izleyicilerin dikkatini çeken bir yapımdan söz ediyoruz. Sinem Ünsal ile Mehmet Kılıçlı'nın canlandıracağı bu karakterler çok konuşulacak.

Dizi Ne Zaman Başlıyor?

Elbet Bir Gün'ün 7 Kasım Pazar günü ekrana gelmesi bekleniyor. Ekim ayının ilk haftası izleyicilerle buluşacak diziye ait bazı görüntüler de paylaşıldı.