El Kızı Dizisi Fox TV'yi Rezil Etti! El Kızı Dizisine Final Yolu Gözüktü!

El Kızı Dizisi Fox TV'yi Rezil Etti! El Kızı Dizisine Final Yolu Gözüktü!

El Kızı dizisinin yeni bölümündeki reyting sonuçları açıklandı. Fox TV bu sefer dizi için final kararı verecek mi? Pek çok kişi dizinin biteceğini düşünse de bir türlü o karar verilmedi. Dizi devam edecekmiş gibi gözüküyor. Peki reytinglerdeki son durum nedir? El Kızı dizisiyle ilgili merak edilenler...

Fox TV'de ekrana gelen El Kız dizisinde neler oluyor? Başrollerinde  Sevda Erginci, Perihan Savaş ve İsmail Ege Şaşmaz'ın oynadığı dizide bir türlü karar verilemedi. Dizi yayın hayatına devam edecek mi yoksa final kararı mı alınacak anlaşılmış değil. Tüm bu gelişmelere baktığımızda reytingler her şeyi özetliyor. El Kızı dizisinin 9. bölümü de geride kaldı.

El Kızı Final Yapacak mı?

Dizinin tüm kişiler kategorisin 11. sırada olduğunu görmekteyiz. ABC1'de 10. sırada ve AB'de ise 6. sırada bulunuyor. Dizi için yapılan çalışmalar olumlu sonuç verdi. Reytingler genel olarak bu civarlarda seyrediyor. Hal böyle olunca Fox TV'nin AB kategorisindeki başarıyı çöpe atmak istemediği belirtildi. Yani dizinin yayın hayatına devam etmesi için bir süre daha müsaade edebilir.

5 Dizi Final Yapmıştı

Fox TV'de bu sezon 5 dizi final yaparak yayın hayatını sonlandırdı. Uzak Şehrin Masalı, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün, Misafir ve Son Yaz dizileri için karar verilmişti. Dolayısıyla yeniden final kararı vermesi Fox TV'yi olumsuz etkileyebilir. Bunun önüne geçebilmek adına bir karar alınması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde diziyle ilgili neler yaşayacağız göreceğiz.