EDHO'nun Neden Yayından Kaldırıldığını Oktay Kaynarca İlk Kez Açıkladı

EDHO'nun Neden Yayından Kaldırıldığını Oktay Kaynarca İlk Kez Açıkladı

EDHO dizisi, yeni sezonuyla ekrana gelecekti. Ancak yapımcı ile ATV arasındaki anlaşmazlık diziyi bitirdi. Oktay Kaynarca ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi neden yayınlanmıyor açıklamada bulundu. Söylediklerine bakacak olursak dizinin geldiği son durum anlaşılıyor. EDHO neden yayınlanmıyor? Oktay Kaynarca ayrılık açıklaması...

Oktay Kaynarca, EDHO dizisinin başrolleri arasındaydı. Çakırbeyli karakteri ile gündeme gelen ünlü oyuncunun artık ekranlarda yer almayacak dizi için bazı sözleri paylaşıldı. Ünlü oyuncu, kendisine gelen soruları içtenlikle yanıtladı. Peki ATV ile EDHO yapımcı şirketi arasında ne gibi sorun yaşandı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi neden yayınlanmıyor? Pek çok kişinin sorduğu bu sorular artık yanıt bulmaya başladı diyebiliriz.

Oktay Kaynarca Soruları Yanıtladı

EDHO dizisinin neden yayınlanmadığına yanıt veren Oktay Kaynarca, konuyla ilgili çok fazla bilgisinin ve yetkisinin olmadığı detayını paylaştı. Dolayısıyla yaşananlar hakkında kesin bir açıklama yapamayacağını belirtti. Üstelik taraf olmadığını da ekleyerek objektif yaklaştığını doğruladı.

Dizinin Çekilmeyeceği Söylendi!

EDHO dizisi oyuncularına söylenen şey çekimlerin bir daha yapılmayacağıydı. Haliyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayınlanması beklenmiyor. Oktay Kaynarca da bu açıklamayı yineledi ve kendisine iletilenin bu olduğunu söyledi. Hayranlarının kendisine çok fazla soru sorduğunu da ekledi. Ancak bilgilerinin kısıtlı olması nedeniyle de açıklamaları hayranlarını pek tatmin etmedi.