EDHO Dizisi Bitti Deniyordu Ama Gerçeği Oktay Kaynarca Açıkladı

EDHO Dizisi Bitti Deniyordu Ama Gerçeği Oktay Kaynarca Açıkladı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi finalinden sonra gözler Oktay Kaynarca'ya çevrildi. ATV'den yeni bir dizi haberi geldi. Kanal ve oyuncunun ortak bir projeye imza atması bekleniyor. Peki EDHO dizisi yeniden ekrana gelecek mi? Milyonların merak ettiği soru yanıt buldu ve Oktay Kaynarca'dan müjdeli bir açıklama geldi.

Oktay Kaynarca, EDHO dizisinin bittiğine yönelik ifadeler kullanmıştı. Kendisiyle beraber bazı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları da benzer sözler sarf etti. Ancak şimdi gelinen noktada ATV ile Oktay Kaynarca'nın anlaştığı ortaya çıktı. Peki EDHO dizisi yeniden başlayacak mı? 200. bölümü yayınlanmadan 6 sezon ile sona eren diziye dair çeşitli iddialar ortaya atıldı. Çakırbeyli karakterine hayat vermiş olan Oktay Kaynarca da büyük müjdeyi duyurdu.

EDHO Geri Dönecek mi?

EDHO dizisinin geri dönmesi pek beklenmiyor ancak Oktay Kaynarca'ya göre ATV ile yeni bir proje yapılacak. Bu projenin konusu ise yine benzer olabilir. Çeşitli senaryoların değerlendirildiği ve yakın zamanda ortaya çıkacağı konuşuluyor. Şimdilik kesin bir gelişme yaşanmadı fakat önümüzdeki haftalarda oyuncudan haber gelebilir.

Dizinin İsmi Belli Değil!

Yeni dizinin adı ve konusu henüz açıklanmadı. Ancak dizinin yine mafyatik veya büyük kurgularla ilgili olabileceği konuşuluyor. Bu zamana kadar Çakır ve Çakırbeyli karakterleriyle dikkatleri üzerine çeken Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi gibi olmasa da ona benzer bir yapımla ekrana gelecektir.