Ece Üner Canlı Yayında Sinir Krizi Geçirdi! Ece Üner Katili Ağlayarak Açıkladı

Ece Üner Canlı Yayında Sinir Krizi Geçirdi! Ece Üner Katili Ağlayarak Açıkladı

Ece Üner programına katılan bir kadının feryadı herkesin dikkatini çekti. Kızının tüfek ile vurulması sonrasında yargılanan sanığın bir türlü ceza alamamasından yakındı. Üstelik duruşmanın ertelenmesi haberi ile iyice üzüldü. Kanal D'deki programda gözyaşlarına hakim olamadı.

Ece Üner ile Susma programında üzücü anlar yaşandı. Kızını av tüfeği ile vuran eski sevgilisi Egemen Vardar'ın tutuklanmaması dikkat çekti. Sanığın savunma yapması için duruşmanın ertelendiği ortaya çıktı. İlk başta 5 yıl 10 ay hapis cezası alan sanık, Yargıtay kararı ile olası kastla öldürme suçu üzerinden yargılanması gerektiğine kanaat getirildi. Dolayısıyla karar bozuldu ve yeniden yargı süreci başladı. Savcılık Egemen Vardar için 25 yıl hapis cezası istemişti.

Savunması İstendi

Egemen Vardar'ın savunmasının istenmesi nedeniyle yargılama süreci uzayacak. Duruşmanın ertelendiği haberi gelince de Ece Üner ile Susma Programına katılan Gülseren Önüt, kızı Yağmur Önüt için gözyaşı döktü. Programda adeta duygu seli yaşandı. Ece Üner de kendine hakim olamadı ve ağlamaya başladı. Seyirciler, yaşanan bu gelişmelere çok üzüldü. Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Ece Üner ile Susma programı, yeni formatı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Gülseren Öğüt Duygularını Paylaştı

Öte yandan Gülseren Öğüt'ün söylediğine göre ne zaman ihtiyaç duysa yağmur yağarmış. Yağmur yağmadığı zamanlarda da kendisini farklı şekilde avutmaya başlamış. Yağmurun toprağa düşmesi ve toprakta papatyanın oluşmasını da yağmur olarak nitelendirmiş. Bu şekilde anlattığı hikayesi seyircilerin dikkatini çekti.