Cem Yılmaz Hokkabaz 2'nin Çekileceğini Açıkladı! Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Cem Yılmaz Hokkabaz 2'nin Çekileceğini Açıkladı! Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Hokkabaz filmi Cem Yılmaz'ın 15 sene önce yapmış olduğu efsane bir filmdi. İzleyicileri kıramayan Cem Yılmaz, Hokkabaz filminin ikinci serisini çekeceklerini duyurdu. Hokkabaz dizisi oyuncu kadrosu ve yayın tarihi sizlerle...

Cem Yılmaz'ın şu an için dizi projesi üzerinde çalıştığı biliniyor. Erşan Kuneri dizisi için çalışmalarını sürdürürken sürpriz bir haber daha geldi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada film müjdesi verdi. Üstelik hiç beklenmedik bir anda bu açıklamayı yaptı. Peki yeni filmin konusu ne olacak? 

Hokkabaz 2 Geliyor!

Cem Yılmaz'ın 15 sene önce çekmiş olduğu Hokkabaz filminden sonra izleyicilerin kendisine yoğun mesaj bildiriminde bulunması, ünlü ismi harekete geçirdi. Twitter hesabı üzerinden duyuru yaptı ve filmle alakalı bazı bilgiler verdi. İzleyicilerinin mesajları için teşekkürlerini iletti. Hokkabaz filminin karakteri olan İskender ile ilgili bir müjde verdi.

2022'de Yayınlanacak!

Hokkabaz filminin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyordu. Yapılan açıklamada filmin 2022'de vizyona gireceği belirtildi. Herhangi bir platformda mı yoksa sinemada mı çıkacağı konusunda belirsizlik sürüyor. Hokkabaz filminin ikinci serisi yine İskender'in hikayesini konu alacak. Böylelikle sevilerek izlenen filmin devamı çekilmiş olacak. Filmin oldukça duygusal sona ermesi akıllarda soru işareti bırakmıştı. Şimdi ise filmle ilgili güzel gelişmeler yaşanıyor. 

Hokkabaz 2'de Neler Olacak?

Hokkabaz 2 filminde İskender'in hikayesi anlatılacak. Ancak daha önce göze çarpmayan bir senaryo ile izleyici karşısına çıkılacağı düşünülüyor. Cem Yılmaz aynı anda hem Erşan Kuneri hem de Hokkabaz 2 için kolları sıvayacak. Dizi ve film projeleri ile adından daha fazla söz ettireceğe benziyor. Erşan Kuneri için oyuncu kadrosu kesinleşmiş olsa da Hokkabaz'ın yeni filminde kadroyla ilgili yeni bir güncelleme var mı merak ediliyor.

Hokkabaz 2 Oyuncu Kadrosu

Hokkabaz 2 dizisinde kimlerin oynayacağı henüz kesinleşmedi. Ancak Hokkabaz serisinin ilk filminde Özlem Tekin, Cem Yılmaz, Tuna Orhan, Mazhar Alanson, Tuncer Salman, Gürgen Öz, Kemal İnci, Ayçe Abana ve daha pek çok isim filmde yer almıştı.