Euro 38,18 %-0,11
Dolar 34,17 %0,12
Sterlin 45,83 %0,07
Altın 2.936 %0,13

Camdaki Kız Dizisindeki Ayrılık İddiaları Gerçekleşiyor! Diziden Hangi Oyuncu Ayrılacak Netleşti!

Kanal D dizisi Camdaki Kız'daki son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası açıklanıyor. Dizideki son durum ve dahası ile ilgili bilgi verildi. Öyle ki sevilen yapım yine fark yaratacak. Diziden ayrılması beklenen Nur Sürer, Hande Ataizi ve Cihangir Ceyhan arasından hangi oyuncu gidiyor?

Camdaki Kız

Camdaki Kız dizisinden ayrılması beklenen oyuncularla ilgili çok fazla yorum yapıldı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Hande Ataizi, Selma Ergenç ve Cihangir Ceyhan'ın oynadığı diziden kimin ayrılacağı konusunda neler biliyoruz? Nur Sürer için de aynı ayrılık iddiaları ortaya atıldı. Üstelik beraberinde Cihangir Ceyhan ve Hande Ataizi için de şaşırtıcı ifadeler kullanılmıştı. Gelinen noktada oyuncu kadrosu ile fark yaratan Camdaki Kız, en az birkaç oyuncusuna veda edebilir.

Diziden Kim Ayrılıyor?

Camdaki Kız dizisinden ayrılması gereken isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Nur Sürer'in canlandırdığı Feride karakteri önümüzdeki bölümden itibaren diziye veda edebilir. Bu gelişme de izleyicileri heyecanlandıracak.

Camdaki Kız Yeni Bölümde Neler Oldu?

"Nalan’ın Billur’da olmadığını gören Feride, Billur’dan hesap sorar. Olaya müdahale eden Muzo sayesinde Hayri Nalan’ı Billiur’un evine getirir. Nalan’ın Hayri’yle olduğunu anlayan Feride, Hafize’yi çağırarak ondan korseyi getirmesini ister. Korse kozu da Nalan’ yolundan döndürmeye yetmeyecektir. Cana’nın tehdidine boyun eğmek zorunda kalan Gülcihan ise Cavit’ten yardım ister."

 

Yazar: Haberci
<