Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Camdaki Kız Dizisinde Hayri İçin Ayrılık Vakti Geldi mi? Cihangir Ceyhan Diziden Ayrılacak mı?

Kanal D dizisi Camdaki Kız'daki son dakika gelişmeleri yanıt buldu. Sevilen dizide öyle şeyler yaşanıyor ki oyuncu ayrılıkları sizi fazlasıyla üzebilir. Diziden kim ayrılacak? Camdaki Kız'a veda edecek oyuncunun adı belli oldu mu?

Camdaki Kız Nalan

Camdaki Kız dizisindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor. Sevilen yapıma ilişkin bizleri neler beklemekte? Kanal D'de ekrana gelen diziye dair bilinmeyenler ve çok daha fazlası ortaya çıkacak. Sevilen dizideki son durumu aktaracağız. Camdaki Kız'dan kim ayrılıyor? Dizide Burcu Biricik ve Cihangir Ceyhan arasındaki uyum dikkat çekmişti.

Camdaki Kız'dan Kim Ayrılıyor?

Cihangir Ceyhan'ın hayat verdiği Hayri karakterinin ekrana veda edebileceğinden söz ediliyor. Öyle ki sevilen yapımda böyle bir ayrılık yaşanır ise izleyiciler üzülecektir. Çünkü dizi için fazlasıyla kritik bir konumda bulunuyor. Oyuncu ile ilgili bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak. Henüz kendisinden de bir açıklama gelmedi.
 

Camdaki Kız Son Bölüm Özeti
 

"Cana’nın bebek itirafı üzerine konağa gelen Nalan, hem Sedat’la hem de tüm Koroğlu ailesi ile yüzleşir. Tüm ısrarlara ve Feride’ye rağmen evi terk eden Nalan; soluğu Billur’un yanında alır. Sedat; Cana’dan hesap sormak için Cana’nın Alp’le yaşadığı eve gidince Alp’le yeni bir kavgaya tutuşur. Feride’nin de Sedat’ın da Nalan’ın gidişini kabullenmeye niyeti yoktur. Hayri ise yine tüm desteğiyle Nalan’ın yanındadır. Nalan ise bu desteğe kayıtsız kalamaz."

Yazar: Haberci
<