Camdaki Kız Bir Zamanlar Çukurova'yı Ardında Bıraktı! Kanal D Reytinglerde Şov Yapıyor!

Camdaki Kız Bir Zamanlar Çukurova'yı Ardında Bıraktı! Kanal D Reytinglerde Şov Yapıyor!

Camdaki Kız dizisinin reyting başarısı devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova'yı geçerek birinciliğini ilan etti. Bir Zamanlar Çukurova'nın yayınlara ara vermesiyle beraber izleyici kitlesini daha da artıracak. Kanal D önemli bir zafer elde etti.

Kanal D kanalı, Perşembe günü elde ettiği başarıyı kutluyor. Geçtiğimiz haftalarda ilk bölümü ile ekrana gelen dizinin reyting galibiyeti çok konuşuldu. Uzun zamandır böylesi görülmemişti. Kanal D ise Perşembe günlerindeki düşük reyting sorununun üstesinden geldi. Bundan sonraki süreçte Camdaki Kız dizisinin reyting sıralamalarındaki performansını göreceğiz.

Camdaki Kız Reytinglerde Birinci Oldu!

Camdaki Kız dizisi, ilk bölüme göre oldukça güzel bir başlangıç yaptı. Dizinin AB ve ABC1 reyting kategorilerinde birinci olduğu görüldü. Başrollerinde Burcu Biricik'in oynadığı dizinin senaryosu oldukça etkileyici.

İyi Aile Babası ile Bunu Başaramamıştı

Yayın hayatına devam ederken isim değiştiren nadir dizilerden olan İyi Aile Babası, tüm bu değişime rağmen yüksek reyting elde edememişti Komedi dizisinin kısa süre içerisinde final yapması çok konuşulmuştu. O günden sonra Kanal D'nin reyting sıkıntısını çözmek için çeşitli çalışmalar yaptığı biliniyor. Ancak bu sorunun da üstesinden gelindi. 

Camdaki Kız Kaç Sezon Sürecek?

Camdaki Kız dizisi henüz yeni başladı ve en az birkaç sezon sürmesi planlanıyor. Dizide yer alan psikolojik sahneler ise izleyiciyi etkilemiş durumda. Beğeniyle sonuçlanan bu tarz dizilerin bir süre reytinglerde zirveyi tattığını görüyoruz. Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizileri buna en büyük örnek olabilir. Farklı günlerde yayınlandıkları için birbirlerine rakip olmadılar. Ayrıca üç dizi için de oldukça mantıklı bir hamle. Rakip olarak birbirlerine izleyici kaybı yaşatmak istemezler.

ATV Total'de Zirveyi Kaptırmadı

ATV kanalına ait Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Total reytinglerde hala birinci olduğu görülüyor. Her ne kadar diğer reyting gruplarında ikinci sıraya düşse de Total reyting grubu için aynısı geçerli değil. Önümüzdeki hafta büyük bir rekabetin döneceği belli oldu. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sezon finalinden sonra Camdaki Kız dizisi izleyici kitlesini güçlendirebilir. Bu yüzden dizinin önemli bir avantajı bulunuyor.