Cam Tavanlar Dizisi Yayın Tarihi Duyuruldu! Kubilay Aka ve Bensu Soral İkilisi Başrolde!

Cam Tavanlar Dizisi Yayın Tarihi Duyuruldu! Kubilay Aka ve Bensu Soral İkilisi Başrolde!

Cam Tavanlar dizisi Show TV'de yayın hayatına başlayacak. Dizinin ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? Başrolde Kubilay Aka ve Bensu Soral'ın oynayacak. Oyuncular hangi karakterleri canlandırıyor?

Show TV, final yaptırdığı dizilerle beraber yeni yapımların önünü de açıyor. Kanalda yeni bir dizi başlayacak. Bir süredir beklenen Cam Tavanlar dizisi için hazırlıklar tamamlandı. Hangi oyuncuların oynayacağı merak ediliyor. Ayrıca diziyle ilgili bir diğer merak edilen şey ise yayın tarihi oldu. Dizinin ne zaman yayınlanacağı açıklandı. Show TV yapımları arasında reytinglerde zirveye oturması muhtemel dizinin konusu nedir? Başrol oyuncuları ve çok daha fazlası sizlerle.

Cam Tavanlar Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Cam Tavanlar dizisi 9 Haziran Çarşamba günü ilk bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin yayın hayatına başlamasına oldukça az bir süre kaldı. Başrolde oynayan isimler açıklanınca izleyiciler dizi için gün saymaya başladı. Konusuyla ve oyuncu kadrosuyla merak uyandıran dizide önemli isimler yer alıyor.

Cam Tavanlar Başrol Oyuncuları

Cam Tavanlar'ın başrolünde Kubilay Aka ve Bensu Soral oynayacak. Ünlü oyuncular kısa süre önce farklı dizilerde gösterdikleri performansla adından söz ettirdiler. Yeni bir dizide başrol oynayacakları anlaşılıyordu. Şimdi ise Cam Tavanlar için kamera karşısında geçtiler.

Kubilay Aka Çukur'da Oynuyordu

Kubilay Aka'nın Çukur dizisindeki performansı çok konuşulmuştu. Yine bir Show TV dizisinde gösterdiği performansla adından söz ettirdi. Oyunculuk kariyerinin zirve noktalarına tanıklık ediyoruz. Başarılı ismin başrolde hangi karaktere hayat vereceği de merak ediliyor. 

Cam Tavanlar Karakterleri

Cam Tavanlar dizisi başrol karakterlerini açıklayalım. Bensu Soral, Leyla karakterini canlandıracak. Kubilay Aka ise Cem karakterine hayat verecek. İkilinin arasındaki uyum şimdiden tahmin edilebiliyor. Dizinin ilk bölümden itibaren reytinglerde birinciliğe talip olduğu biliniyor. Etkili bir giriş yaparak Show TV kanalında uzun soluklu bir proje ilerletmek istiyor. Bakalım gerçekten de yapımcının istediği gibi etkili olabilecek mi göreceğiz. İlk bölüm 9 Haziran'da ekranlarda olacak. Dizinin rakiplerine göre pek çok avantajı bulunuyor ve hepsini deneyimleyeceğiz.