Cam Tavanlar Dizisi İçin Yolun Sonu Göründü! Dizi Final Yapıyor!

Cam Tavanlar Dizisi İçin Yolun Sonu Göründü! Dizi Final Yapıyor!

Show TV önceki sezonun en tartışmalı dizileri ve finallerine imza atan televizyon kanalı oldu. Yeni sezonda yer almayacak ve birçok dizi hayranını üzen bu kararlar sonucunu doğurdu. Alınan bilgiler neticesinde Show TV iki dizinin birden fişini çekecek.

Show TV’nin üst üste final kararları cesur bir karar gibi görünse de ekranlara gelen yaz dizilerinin sonuçları, ileride pahalıya mal olabilir. Başarılı dizilerden, Ramo gibi çok başarılı bir dönem geçiren diziye final yaptırmak biraz haksızlık olmuştu.

Arıza dizisi için ise senaryoda ciddi düzenlemeler yapılsaydı bir sezon daha gidebilirdi. Alev Alev dizisi çok iyi başladı ve perşembe rekabetine katılmayı başardı fakat dizinin hikâye üzerindeki kurgusu izleyicileri ile arasındaki bağın kopmasına da neden oldu. Tüm izleyici kitlesine hitap eden dizilerden birisi de Kuzey Yıldızı ekranlarda eğlence arayan tüm kişileri ekrana bağlıyordu.

Cam Tavanlar dizisi iki bölüm sonra final yapacak!

Cam Tavanlar dizisi iki bölüm sonra final yapacak! Yukarıda bahsedilen bu dört dizi artık ekranlarda yok. Show TV’nin bu kararları herkesi şaşırttı. Dizilerin hayranları yerine gelecek yeni yapımları beklendi. Cam Tavanlar dizisi yaz ekranında başladı. Bensu Soral, karakteri için tam olarak oturmadı gibi yorumlar yapıldı. Usta senarist Meriç Acemi hikâyeyi yazdı fakat bu sefer izleyicileri kalbinden vuramadı.

Sonuç olarak ise bu zamana kadar 6 bölümü yayınlanan Cam Tavanlar için final kararı alındı. 2 bölüm daha ekranlara gelecek olan dizi sonrasında final yapacak. Akıllara takılan bir soru daha var. Kahraman Babam dizisi de ekranlara veda edecek mi?

Kanal Kahraman Babam dizisinin de fişini çekti

Kanal Kahraman Babam dizisinin de fişini çekti. Show TV ekranlarında final kararı alan yaz dizlerinin olumsuz sonuçlar alması da dikkat çekiyor. İşte tam da bu konu üzerine şu konu da akıllara takılıyor. Yakında zaman içerisinde Kahraman Babam dizisi de olumsuz haberler gelebilir.