Bozkır Arslanı Celaleddin Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizi Kaç Sezon Sürecek?

Bozkır Arslanı Celaleddin Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizi Kaç Sezon Sürecek?

ATV'de yayınlanması planlanan Bozkır Arslanı Celaleddin'in ne zaman ekrana geleceği belli oldu. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Ayrıca dizi kaç sezon sürecek? İşte Bozkır Arslanı Celaleddin dizisiyle ilgili bilinmeyenler...

Bir süredir yayın hayatına başlaması beklenen Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin yakında ekranlarda olacağı belirtildi. ATV'nin tarihi referans alınarak çekilen dizilere ne kadar fazla önem verdiği biliniyor. Bu yüzden yapımın kalitesi adına beklenti oldukça yüksek. İzleyiciler şimdiden dizinin konusunu ve oyuncu kadrosunu araştırmaya başladı. İşte Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin yayın tarihi...

Bozkır Arslanı Celaleddin Ne Zaman Başlıyor?

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi Cuma akşamı ilk bölümüyle ATV ekranlarında olacak. Böylelikle dizinin Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda gibi önemli yapımlarla rekabet edeceği öğrenildi. ATV'nin bir süredir Cuma günlerinde reytingi yüksek bir diziyle ekrana gelmediği biliniyor. Artık rekabeti artırarak bu sorunu çözmek istiyor. Bakalım gerçekten de başarılı olabilecek mi?

Dizinin Konusu Nedir?

Dizinin konusu Celaleddin Harzemşah'ın hayatını anlatıyor. Harzemşahlar Devleti'nin son hükümdarı olarak bilinen Celaleddin Harzemşah'ın savaşlarla dolu hayatı konu edilecek. Savaş ve tarihe meraklı olanlar bu dizinin ilk bölümüne göz atacaklardır. Dizinin ilk bölümü beğenilir ise reyting anlamında önemli bir gelişme yaşanır. Bu nedenle dizinin vereceği ilk izlenime dikkat etmek gerekir. Yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda heyecanlı anlar yaşanıyor. 

Bozkır Arslanı Celaleddin Oyuncu Kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda ünlü isimler bulunuyor. Emre Kıvılcım, Yulduz Radjova, Rano Shodiyeva, Rayxoun Ulesanova, Tohir Saidov, Saide Rametova, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu başrolde yer alacak. Öte yandan dizide oynaması beklenen Cemal Hünal, Sezgin Erdemir, Ferhat Yılmaz ve Kaan Yalçın da farkını ortaya koyacaktır. Dizinin oldukça kapsamlı bir yapım olması nedeniyle sevilmesine kesin gözle bakılıyor.

Dizi Kaç Bölüm Sürecek?

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin en az birkaç sezon sürmesi bekleniyor. Bu tarz tarihle bağlantılı yapımların uzun sürdüğü bilinmektedir. Yapılan harcamalar ve yatırımların uzun vadeli yapıldığını diğer dizilerden de biliyoruz. Dizinin en az 4 sezon çekileceği düşünülüyor.