Euro 38,16 %0,07
Dolar 34,09 %-0,02
Sterlin 45,77 %0,09
Altın 2.915 %0,03

Bir Peri Masalı'nda Şok Ayrılık! Diziden Hangi Oyuncu Gidiyor?

Fox TV dizisi Bir Peri Masalı'nda bir oyuncu daha ekranlara veda ediyor. Bundan sonra dizinin reytingleri bir anda düşebilir. Güncel gelişmelerle birlikte bizleri nelerin beklediğiyle ilgili yorumda bulunacağız. Hangi oyuncu diziden ayrılma kararı aldı?

bir peri masalı

Fox TV dizisi Bir Peri Masalı'nda yaşananlar çok şaşırttı. Öyle ki diziyi izleyenler de ne diyeceğini bilemedi. Güncel olarak sevilen yapım hakkında bizleri nelerin beklediğini paylaşacağız. Diziden ayrılan oyuncu ise sosyal medyda paylaşım yaptı mı merak ediliyor. Bir Peri Masalı'ndaki veda sonrasında hikaye baştan aşağı değişebilir.

Dizide Neler Oldu?

Bir Peri Masalı dizisinde bizleri neler bekliyor? Güncel olarak çeşitli detaylara yer verildi. Sevilen yapım hakkında bizleri bekleyenler ise tek tek ortaya çıkıyor. Mustafa Mert Koç'un diziden ayrılacağı ifade edildi. Zafer karakterine hayat veren ünlü isim, dikkatleri üzerine çekti. Kendisinin ekranlara veda edecek olması da üzdü.

Bir Peri Masalı Son Bölüm Özeti

"Büyük bir iş skandalı Köksal ailesini kökten sarsar. Mağdur halk, Zafer’in tutuklanmasını isterken, Onur dahil bütün Köksallar Zafer’i kurtarabilmek için birlik olur.

Onur’a ve Köksallar’a zor zamanlarında destek olabilmek içinse Zeynep, hiç güvenmediği birisiyle anlaşmak zorunda kalır. "

Yazar: Admin
<