Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Bir Peri Masalı Dizisinin Reytingleri Düzeliyor! Fox TV Gidişattan Memnun!

Bir Peri Masalı dizisi reytingleri gittikçe artıyor. Bu durum kanalı da etkiledi. Fox TV, dizinin yayın hayatına devam etmesi için elinden geleni yapacak. Öte yandan bizleri başka hangi gelişmeler bekliyor? Güncel olarak çeşitli detaylar ve çok daha fazlası ortaya çıkmakta. Bir Peri Masalı'nda ne yaşanıyor?

bir peri masalı

Bir Peri Masalı dizisi için alınan kararlar dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu dizinin yayın hayatına devam etmesi izleyicilerin hoşuna gitti. Çünkü dizinin oyuncu kadrosu ve konusu sosyal medyada ilgi çekiyor. Her ne kadar reytinglerde istenen tam anlamıyla gerçekleşmediyse de yakın zaman içerisinde çok daha farklı sonuçlar alınabilir.

Dizinin Reytingleri Artıyor mu?

Bir Peri Masalı reytingleri gittikçe artmakta. Önümüzdeki hafta nasıl bir sonuç alınacak onu da hep beraber göreceğiz. Şimdilik büyük bekleyiş sürmekte. Sevilen dizi ile ilgili merak edilenleri yanıtlamaya devam edeceğiz. Alina Boz ve Tarık Emir Tekin'in başrolde oynadığı dizi büyük ses getireceğe benziyor.

Bir Peri Masalı Son Bölümde Olanlar

Büyük bir iş skandalı Köksal ailesini kökten sarsar. Mağdur halk, Zafer’in tutuklanmasını isterken, Onur dahil bütün Köksallar Zafer’i kurtarabilmek için birlik olur.

 

Onur’a ve Köksallar’a zor zamanlarında destek olabilmek içinse Zeynep, hiç güvenmediği birisiyle anlaşmak zorunda kalır.

Yazar: Haberci
<