Euro 38,14 %0,02
Dolar 34,09 %0,00
Sterlin 45,72 %0,01
Altın 2.913 %-0,01

Bir Küçük Gün Işığı'nda Fırat'ın Babasını Bekleyen Kötü Tehlike Açıklandı!

ATV'de ekrana gelen Bir Küçük Gün Işığı dizisinde neler oluyor? İzleyiciler olanları duyunca şok üstüne şok geçirdi. Çünkü kimse böyle bir detay beklemiyordu. Ümran'dan gelen saldırı hamlesi bir yana, Fırat'ın babası yeni bölümde ölecek mi?

Bir Küçük Gün Işığı Dizisi

ATV dzisi Bİr Küçük Gün Işığı'nda yaşanan olaylar dikkat çekti. Sevilen yapımın yeni bölüm fragmanında öyle gelişmeler meydana geliyor ki duyunca şaşıracaksınız. Fırat'ın babası komadayken neler olacak?

Ümrat Fırat'ın Babasını Boğuyor!

Ümra'ın Fırat'ın babasını boğması dikkat çekti. Bu olayla birlikte Fırat'ın babası ölecek mi sorusu da yankılanmaya başladı. Güncel detaylar ışığında bizleri nelerin beklediğini sizlerle paylaşacağız. Dizinin yeni bölüm fragmanının yanı sıra son bölümde neler yaşandığı da duyuruldu.

Bir Küçük Gün Işığı'nda Neler Yaşandı?

"Elif tutuklanırken Fırat'ın elinden hiçbir şey gelmez, Güneş'i hastaneye yetiştirir. Elif, yerini Fırat'ın ihbar ettiğine inanırken Güneş hastanededir. Ateşi bir türlü düşmez, bir mucizeye ihtiyacı vardır. Elif, Güneş'in ilacı olur. Ancak Ümran, Elif'i, Güneş'ten uzak tutmaya kararlıdır. Uzaklaştırma kararına uymazsa, hakkında hapis isteminde bulunulacaktır. Fırat, Elif'le Güneş'in bir arada kalmalarını sağlamak için tüm olasılıkları dener. Geriye sadece tek bir çıkar yol kalır. Elif her yerde aranırken Fırat, Elif ve Güneş'i konağa getirir. Artık hiçbir şey eskisi olmayacaktır."

 

Yazar: Admin
<