Berk Oktay, Savaşçı Dizisine Tekrar mı Dönüyor? Oyuncudan Açıklama Gecikmedi

Berk Oktay, Savaşçı Dizisine Tekrar mı Dönüyor? Oyuncudan Açıklama Gecikmedi

Son yıllarda başarılı performans sergileyen ünlü isimlerin başında oyuncu Berk Oktay geliyor. Oynadığı savaşçı dizisinde 4 sezon boyunca Kağan Bozok karakterine hayat veren oyuncu, katıldığı bu yapım sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Detaylar..

Oynadığı Savaşçı dizisinde 5. sezonu öncesi yaşadığı anlaşmazlıklar yüzünden, sonrasında projeye veda etmek zorunda kalan Berk Oktay, Yasak Elma dizisine büyük bir sürpriz yaparak Çağatay karakteri katılmıştı. Haziran ayında ortaya çıktığı ve ne kadar isabetli bir karar verdiği de görüldü.

Reyting sayısı da düştü. Ekran ömrünü tamamlayan ve Berk Oktay’ın yer almadığı Savaşçı dizisi 5. sezonu düşük reytingler aldı. Savaşçı dizisinin ardından, Yasak Elma dizisi elde ettiği yüksek reyting oranları ile beşinci sezon da onay alarak çok önemli bir başarı sergiledi.

Berk Oktay, kariyeri hakkında açıklama yaptı

Berk Oktay, kariyeri hakkında açıklama yaptı. Berk Oktay canlandırdığı Çağatay karakteri ile Yasak Elma dizisine alıştıran ve izleyicilerin de performansından memnun olmasının ardından bir ayrılık iddiası da ortaya çıktı. Birçok ünlü isim Yasak Elma dizisine tek tek veda ederken, Berk Oktay’ın da ayrılan isimler içerisinde olduğu iddiaları sosyal medyada duyuldu.

Fakat ünlü oyuncu Berk Oktay, bu iddiaları yalanlayan bir açıklamada bulundu. Yaptığı açıklama ile Oktay’ı seven hayranlarının yüreklerine su serpti.

Berk Oktay geçtiğimiz günlerde AVM çıkışı görüntülendi. Oktay diziden ayrılacağı yönündeki iddiaların yalan olduğunu da ifade etti. Dizide başka ayrılıkların yaşanacağını söyleyen oyuncu, kendisi için beşinci sezonda da kadroda yer almaya devam edeceğini vurguladı.

Nesrin Cavadzade’nin ayrılığının yanı sıra; Erdal Özyağcılar, Şafak Pekdemir ve Barış Kılıç’ın diziden ayrıldıkları ortaya çıkmıştı. Gelişmelerin devamında ise bu isimlere Gülenay Kalkan da eklendiği öğrenildi.