Benim Adım Melek dizisinde Tüm Sırlar Gün Yüzüne Çıktı

Benim Adım Melek dizisinde Tüm Sırlar Gün Yüzüne Çıktı

Benim Adım Melek dizisinin senaryosu izleyicileri isyan ettirdi. Dizide uzun zamandır güzel giden tek haber bulunmuyor. Artık final yapılacaksa dahi bu aşamada mutlu bir sonun yazılması imkansız hale geldi.

Peki TRT 1'de yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde neler yaşanıyor? Herkes Alpay ve Kenan arasında yaşanan gelişmeleri merak etmekte. Ayrıca Halil ve Melek detayı da gözlerden kaçmadı.

Halil ve Melek Mutluluğu Uzaklarda!

Halil ve Melek, evliliklerinden sonra bir türlü gün yüzü göremedi. Dizi adeta kendi kendini imha ediyor. Senaristin yazmış olduğu senaryo karşısında izleyicilerin sitemi sürmekte. Bu sitem dolu yorumları en çok da dizinin fragmanlarını paylaştığı sosyal medya hesaplarında görebilirsiniz. Artık herkes güzel sahnelerin ekrana gelmesini istiyor. Alpay ve Kenan'ın sürpriz şekilde karşılaşması, dizideki olumsuz havanın fitilini ateşleyecek.

Alpay ve Kenan Yüzleşiyor!

Alpay, bir süredir Kenan ile iyi geçiniyordu. Ancak Kenan'ın yapmış olduğu planlar, Alpay'ın ölümü üzerineydi. Planlarda bir aksaklık olunca Kenan hızlı bir şekilde Alpay'ın sonunu getirmek istedi. İşte her şey bu aşamadan sonra oldu. Kenan'ın planını uyguladığı sırada Alpay ile karşılaştı. İkili arasında neler yaşandı?

Kenan Alpay'ı Zehirleyemedi!

Çorbaya zehir katarak Alpay'a içirmeyi planlayan Kenan, o esnada Alpay'ın mutfağa gelmesiyle adeta yıkıldı. Şimdi ise ikilinin arasındaki gerilimin ne derece artacağı merak ediliyor. Çorbaya atılan zehri gören Alpay, bunun bedelini çok pis ödetecek. Çünkü öyle görseller ortaya çıktı ki Benim Adım Melek izleyicileri büyük şaşkınlık yaşadı. Dizinin kaderi bu olaydan sonra çok değişecek.

Kenan Vuruldu!

Kenan'la ilgili sosyal medyada önemli bir görsel paylaşıldı. Görselde ise Kenan'ın yaralı olduğu görüldü. Benim Adım Melek dizisinde yakın zamanda önemli bir ayrılık yaşanabilir. Kenan karakteri diziden ayrılacak mı göreceğiz. Çünkü önemli bir oyuncu olmasının yanı sıra dizide de kritik bir konumda rol yapıyor. Ayrıca dizinin final yapması da an meselesi haline gelecek. Hali hazırda çok fazla iddia dolaşırken senaryonun da bu kadar olumsuz olaylarla dolu olması izleyiciyi iyice paniğe sevk etmekte.