Benim Adım Melek Dizisinde Final Ölümü Çok Konuşuldu! Dizi Yayın Hayatını Noktaladı!

Benim Adım Melek Dizisinde Final Ölümü Çok Konuşuldu! Dizi Yayın Hayatını Noktaladı!

Benim Adım Melek dizisinin final bölümünde önemli olaylar yaşandı. Kenan karakterinin hayatını kaybetmesi izleyiciyi üzdü. Kadim Yaşar'ın vedası oldukça duygusaldı. Ayrıca TRT 1 dizisinin final yapması büyük ses getirdi.

Benim Adım Melek dizisinin final bölümü ekranlara geldi. Sevilen dizi 66. bölümde ekranlara veda etti. Çekimleri bir süredir bitmiş olan dizi son bölümü ile ekran karşısına çıktı. Ancak dizinin final bölümünde öyle anlar yaşandı ki izleyiciler şokundan bir türlü çıkamadı. Kenan ve Alpay arasındaki savaş bir şekilde noktalandı.

Finalde Kenan Öldü!

Benim Adım Melek dizisinin finalinde oldukça zor durumda olan Kenan'ın öldüğü görüldü. Ancak Kenan, yaptıkları ile herkesin gönlünde taht kurdu. Alpay'ı ortadan kaldırarak diğer herkesin mutluluğunu garanti altına aldı. Finalde başrol karakterler de dahil olmak üzere pek çok kişinin neşesi yerindeydi. Finalin tek kötü yanı Kenan'ın ölmesi oldu. 

Halil ve Melek Mutluluğa Kavuştu!

TRT 1'de yayınlanan Benim Adım Melek dizisi, bir türlü mutlu olamayan Halil ve Melek'in mutluluğuna şahitlik etti. Bu zamana kadar sürekli çeşitli sorunlarla uğraştıkları için izleyiciler isyan ediyordu. Mutlu olmaları için finali bekleyen senariste de tepki vardı. Ancak dizi artık final yaptı ve bir daha yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek.

Yeni Yıldızlar Parladı! 

Benim Adım Melek'in ekrana geldiği günden bu yana pek çok genç oyuncunun yıldızını parlattığı biliniyor. Ulvi Kahyaoğlu, Rabia Soytürk ve Mustafa Mert Koç'un dizide gösterdiği performans diğer projelerine de yansıyacak. Sırasıyla Kerem, Defne ve Ömer karakterlerini canlandıran ünlü isimlerin başarılı performansı çok konuşuldu. Benim Adım Melek dizisinin finalinden sonra da bir süre daha adından söz ettireceği düşünülüyor.

Başrolde Kutsi ve Nehir Erdoğan'ın oynadığı dizinin TRT 1'deki vedasıyla beraber hangi dizinin yayın hayatına başlayacağı da merak ediliyor. Şu an konuyla ilgili herhangi bir bilgi yok ancak yakın zamanda TRT 1'den kaliteli bir dizi duyurusu gelecektir. Çeşitli tarihi dizilerle adından söz ettiren kanalın yine tarihi projeler ile karşımıza çıkacağı düşünülüyor.