Ben Bu Cihana Sığmazam'a Yeni Oyuncular Yolda! İzleyicilere EDHO Oyuncularını Görünce Sevinecek

Ben Bu Cihana Sığmazam'a Yeni Oyuncular Yolda! İzleyicilere EDHO Oyuncularını Görünce Sevinecek

ATV dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'daki son durum açıklanıyor. Dizi hakkında bizleri neler beklemekte yanıt bulacak. Öte yandan diziye ilişkin bilinmeyenlere de yer verildi. EDHO'nun iki başrol oyuncusu yeni diziye katılmak için gün sayıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor. Öyle ki merak edilenleri sizlerle paylaşacağız. Bu noktada bizleri nelerin bekleyeceği de yanıt bulacak. Sevilen yapıma öyle isimler geliyor ki duyunca şaşıracaksınız. EDHO'da nam salmış iki oyuncunun daha Oktay Kaynarca'nın yeni dizisine katılması mümkün.

EDHO Oyuncularından Haber Var mı?

EDHO dizisindeki oyuncular arasında yerini alan ve dizide oynaması beklenen EDHO'nun İlyas Çakırbeyli'si Ozan Akbaba ve Kimsesiz Yaşar'ı Olgun Şimşek hakkında çeşitli ifadelere yer verildi. Peki ya ünlü oyuncular diziye ne zaman katılacak? Bu noktada büyük bir belirsizlik hakim. Sizler de güncel detaylar ışığında neler yaşanacağını öğrenebilirsiniz.

Henüz Açıklama Yok

Öte yandan Oktay Kaynarca'dan henüz açıklama gelmiş değil. Diğer isimler de sessizliğini korumakta. Dolayısıyla ünlü oyuncular ne zaman Ben Bu Cihana  Sığmazam'a katılacak hep birlikte sizlerle paylaşacağız. Gelinen noktada yeni açıklama geldiği vakit haber sitemiz üzerinden öğrenebileceksiniz.