Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisine Katılan Oyuncu Dengeleri Değiştirecek!

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisine Katılan Oyuncu Dengeleri Değiştirecek!

ATV dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'daki oyuncular dikkat çekmekte. Şimdi ise bu kadroya yeni bir isim daha katılacak. İşte pek çok kişinin merak ettiği dizideki güncel durum ve dahası haberimizde yerini alıyor. Ünlü oyuncu ile anlaşma sağlandığı duyuruldu.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine hangi oyuncu katılacak? Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler yanıt buluyor. Öte yandan diziye dair bizleri neler beklemekte sizlerle paylaşacağız. Gelinen noktada çeşitli ifadelere yer verilecek. Dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan isim farkını ortaya koyacak.

Diziye Kim Katıldı?

ATV dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'a katılan Sevil Akı yakında ekranlarda yerini alacak. Dolayısıyla diziye dair bizleri neler bekliyor sizlerle paylaşacağız. Son zamanlarda farkını iyice ortaya koyan yapımda Sevil Akı'ın hangi karakteri canlandıracağı da belli oldu. Kendisi Deli Zeliha karakteri ile karşımıza çıkacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam Oyuncu ve Karakterler

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan)

Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem)