Euro 37,86 %0,08
Dolar 34,08 %-0,08
Sterlin 45,43 %-0,03
Altın 2.884 %0,35

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinden Ayrılacak Güzel Oyuncu Herkesi Şaşırttı

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki başrol oyuncularından birisi, ekrana veda etmek için gün sayıyor. Öyle ki bu detayla beraber bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran dizideki bu ayrılık reytingleri olumsuz etkileyebilir.

Ben Bu Cihana Sığmazam

ATV'deki Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden hangi oyuncunun ayrılacağı soruluyor. Gelinen noktada bizleri bekleyen detaylar ve çok daha fazlasına değineceğiz. Özellikle de bilinmeyenlere yer verilecek. Dizide yer alan ve başrolde oynayan ünlü isimle ilgili çeşitli ifadeler hakkında konuşuldu. Öyle ki dizideki son durumu aktaracağız.

Diziden Ayrılacak İsim Belli Oldu!

İddialar doğrultusunda Pelin Akil'in diziye veda etmesi bekleniyor. Peki ya bizleri başka hangi gelişmeler beklemekte? Güncel olarak çeşitli ifadeler yanıt bulacak. Pelin Akil'in ayrılacağı yönündeki iddialar fazlasıyla baskın. Bu nedenle dikkatleri üzerine çektiği belirtiliyor.

Dizide Kimler Oynuyor?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde oynayan oyuncular ve hayat verdikleri karakterler aşağıda belirtilmiştir:
Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan)
Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem)

Yazar: Haberci
<