Behzat Ç. Ekibi Bir Araya Geldi! İlk Bölümü Birlikte İzlediler!

Behzat Ç. Ekibi Bir Araya Geldi! İlk Bölümü Birlikte İzlediler!

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi için geri sayım başladı. Oyuncular ve yönetmen bir araya gelerek fotoğraf çektirdi. Hatıra fotoğrafına olan ilgi ise oldukça büyük. Son zamanlara damgasını vuran dizi ile ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Behzat Ç. dizisi Blu TV'de kesintisiz yayınlanıyor.

Behzat Ç. dizisi için tüm ekibin bir araya gelmesi heyecanlandırdı. Beşiktaş'ta görüşen oyuncu ve yapımcı kadrosu dikkat çekti. Yönetmenin de aralarında olduğu fotoğrafta izleyiciler oldukça heyecanlandı. Dizinin büyük etki yaratacağı düşünülüyor. Bu nedenle dikkatleri üzerine çeken bir yapım olduğunu söyleyebiliriz.

Hatıra Fotoğrafı Çektirdiler

Oyuncular ve yönetmenin hatıra fotoğrafı çektirmesi ise dikkat çekti. Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren, Güven Kıraç, Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu, Gökçe Eyüboğlu ve yönetmen Devrim Yalçın'ın bir araya geldiği görüldü.

Dizi Büyük Ses Getiriyor

Öte yandan Behzat Ç. dizisinin büyük ses getirdiği ve izleyicilerin daha ilk bölümden itibaren severek izledikleri görülüyor. Tanıtım ve fragman videoları da sosyal medyada gündem olmuştu. Dolayısıyla bu gelişme neticesinde son zamanlara damgasını vuran diziyle ilgili çeşitli ifadelere yer verilmekte.