Başrol Oyuncusu Arka Sokaklar Dizisinden Resmen Ayrıldığını Açıkladı! Kanal ve Yapım Ekibi İsmail Demirci’yi Kadroya Dahil Etti

Başrol Oyuncusu Arka Sokaklar Dizisinden Resmen Ayrıldığını Açıkladı! Kanal ve Yapım Ekibi İsmail Demirci’yi Kadroya Dahil Etti

15 sezon boyunca Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Arka Sokaklar dizisinde büyük şok yaşandı. Alınan bilgiler neticesinde Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü karakterine hayat veren Özgür Ozan kadrodan ayrılma kararı aldı. İşte haberin tüm detayları...

Türk dizi tarihinin en çok sevilen yapımlarından biri olan Arka Sokaklar dizisi 16. sezonuyla ekranlara geliyor. 15 yıldır ekranlarda olan Arka Sokaklar dizisi kemikleşmiş kadrosu ile yoluna devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde dizi de önümüzdeki sezon oyuncu kadrosunda büyük bir değişiklik yaşanacak.

Bunun açıklanmasının ardından dizi severler şaşkınlığını gizleyemedi. 15 sezondur Kanal D ekranlarında kesintisiz olarak devam eden Arka Sokaklar dizisi en başarılı projelerin de başında geliyor.

Dizi büyük bir kayıp yaşadı..

Dizi büyük bir kayıp yaşadı.. Erler film tarafından çekilen Arka Aokaklar dizisi yıllar içinde ayrılıkları şahit olsa da bazı karakterler ilk bölümden bu yana yoluna devam ediyor. Bu karakterlerden biri de Özgür Ozan. Çocuklar duymasın dizisi ile yıldızı parlayan ve Selami ile izleyicilerin kalbini kazanan Özgür Ozan, Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban’a hayat veriyor.

Alınan bilgiler neticesinde Özgür Ozan, Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonunda kadroda yer almayacak. Kulislerden alınan bilgilere göre Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban’ın yerine İsmail Demirci yer alacak.

İsmail Demirci, Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu!

İsmail Demirci, Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu! Hatta kanal ve yapım ekibi İsmail Demirci ile görüşmelerine devam ediyor. Son dönemin en iyi oyunculardan biri olan Hande soral'ın eşi İsmail demirci son olarak Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde ekranlara geldi.

Senaryosu Sinan ve Ozan Yurdakul tarafından yazılan Arka Sokaklar dizinin yönetmeni ise Orhan Oğuz’dur. 15 sezon boyunca dizinin oyuncularından olan Onur Bay ve Yüsra Geyik ise projeden ayrıldığını açıkladı.