Barbaroslar Dizisi Oyuncusu Reis Diziye Erken Veda Etti! Barbaroslar Dizisi Bir Oyuncusunu Daha Kaybetti

Barbaroslar Dizisi Oyuncusu Reis Diziye Erken Veda Etti! Barbaroslar Dizisi Bir Oyuncusunu Daha Kaybetti

Barbaroslar dizisinde yaşanan gelişme ile birlikte bir oyuncu daha diziden ayrılıyor. Dizinin 14. bölümünde İlyas Reis idam sehpasına götürüldü. Peki Barbaros Hayreddin Paşa'nın kardeşi gerçekten de ölecek mi? İlyas Topçu diziden ayrılıyor mu? İşte TRT 1 dizisindeki ayrılığa dair detaylar...

Barbaroslar dizisinin yeni bölümünü izleyenler ne yaşandığına anlam veremedi. Çünkü Barbaros Hayreddin Paşa'nın kardeşinin öleceği haberi geldi. İlyas Reis diziden ayrılacak mı? TRT 1'de yayınlanan ve bütçesi ile dikkatleri üzerine çeken diziye dair bazı gelişmeler yaşandı. Pek çok kişinin merakla izlediği dizide neler oluyor? Caner Topçu'nun artık dizide oynamayacağı haberi verildi. Sosyal medya bu haberle çalkalandı.

İlyas Reis İdam Ediliyor!

Barbaroslar 14. bölüm fragmanında şaşırtıcı olaylar oluyor. İlyas Reis'in idam edildiği sahneler büyük ses getirdi. İzleyiciler İlyas Reis'in diziden ayrılmasını istemiyor. Çünkü hikayenin çok daha başında ve bu veda fazlasıyla erken olacak. Üstelik sevilen bir karakter olduğunu da dile getirelim.

Caner Topçu'dan Veda

Caner Topçu, dizideki karakterinin ölmesiyle birlikte ekranlara veda edecek. Caner Topçu'nun daha önce yer aldığı dizilere bakacak olursak neden bu dizi için biçilmiş kaftan olduğunu anlayabiliriz. 1997 doğumlu oyuncu, başarılı performansıyla yapımcı ve yönetmenlerin gözüne giriyor.