Barbaroslar Dizisi TRT Kanalını Memnun Edemedi! Barbaroslar Dizisinin Aldığı Kararlar Pekte Etkili Olmamış Gibi...

Barbaroslar Dizisi TRT Kanalını Memnun Edemedi! Barbaroslar Dizisinin Aldığı Kararlar Pekte Etkili Olmamış Gibi...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı isimli dizi TRT 1'in bu sezon çok güvenerek ekranlara getirdiği bir yapım oldu. Son derece büyük bütçeyle çekilen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi büyük hazırlıklar yaptı. Dizinin bu hazırlıklara rağmen büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı söyleniyor. İşte haberin tüm detayları...

Engin Altan Düzyatan gibi yetenekli bir oyuncunun başrolünde yer aldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi bu sezon TRT 1'in değil tüm diziler için en büyük hayal kırıklığı oldu. Dizi için çok büyük bütçeler harcanarak setler kuruldu. Aynı zamanda oyuncular içinde çok büyük ücretleri ödendi.

Oyuncu değişikliği krize neden oldu

Çok büyük hedefi olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi büyük başarıya ulaşamadı. Dizinin ekranlara gelmesinden önce oluşturulan atmosferde bu sezonun en başarılı ve konuşan yapımlarının başında Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı olması hatta dizinin perşembe günlerine damga vurması da garantiydi. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi yayınlanan son bölümünde ilk bölümde olduğu gibi istenilen reytingleri elde edemedi. Reytinglerde beklenilenin altında kalan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi hikayesi ve oyuncu kadrosunda değişikliğe yöneldi. Gülcan Arslan ve Melis Babadağ hikâyeye veda ederken Cemre Gümeli ise kadroya dahil olan isimler arasında yer aldı. Bu değişiklik dizi severleri bir hali mutsuz etti. İzleyiciler Melis Babadağ'ın hayat verdiği Zeynep karakterinin hikâyeden çıkarılmasına tepki ile karşılık verdi. Zeynep'in harcandığını söyleyen izleyiciler eleştiri yapmayı ihmal etmedi.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi eleştirilerin odağı oldu!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi izleyicilerden büyük eleştiriler aldı. Dizinin insanları aptal yerine koyduğunu dile getiren bir izleyici bir daha bu dizi izlemeyeceğini de açıkladı. Bir başka izleyici ise hikâyenin çok sıkıcı olduğuna dikkat çekerek Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisini bir daha izlemeyeceğini ve senaryonun basit olduğunu savundu. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisine tepkiler devam ederken bir başka sosyal medya kullanıcısı ise Zeynep'in gidişi ile diziye tepki gösterdi. Zeynep karakterinin harcandığını söyleyen izleyiciler diziyi tepkisini belli etti. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisini eleştiriler sürerken dizini nasıl bir önlem alacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu.