Euro 37,95 %0,16
Dolar 34,13 %0,04
Sterlin 45,61 %0,16
Altın 2.886 %0,05

Balkan Ninnisi Dizisi de Final Yapacak!

TRT 1 dizisi Balkan Ninnisi'nde yaşananlar dikkat çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide bizleri neler beklemekte? Güncel olarak çeşitli detaylar aktarılırken bir yandan da bilgiler verilecek. Sevilen yapımla ilgili bizleri tam olarak neler bekliyor? İşte diziye ilişkin final haberi ve final yapacağı bölüm...

Balkan Ninnisi Dizisi

TRT dizileri, son dönemde final iddiaları ile gündeme geliyor. Öte yandan bir dizinin daha finali kesinleşti. Reytinglerde tutunamayan bir dizi daha ekranlara veda etti. Öyle ki bu gelişmeden sonra pek çok kişi neler olacağını merak ediyor. Güncel gelişmelerle birlikte neler yaşanacağını sizler iletiyoruz. Son zamanlara damgasını vuran dizide final iddiaları gündemde bomba etkisi yaratmıştı. Şimdi ise dizinin resmen final yapacağı vurgulandı.

Balkan Ninnisi Bitiyor!

Emre Bey ve Merih Öztürk’le paylaştığı ve Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut, Bennu Şahin ve Erman Saban'ın oynadığı dizide final kararı alınması izleyicileri biraz üzdü. Dolayısıyla dizideki son durumla birlikte nelerin yaşanacağı hali hazırda merak ediliyor.

20. Bölümde Final Yapacak

Balkan Ninnisi dizisinin 20. bölümde final yapacağı vurgulandı. Dolayısıyla dizi en kısa sürede final yaparak yayın hayatını noktalayacak. Güzel hikayesi ve birbirinden önemli oyunculara sahip olan dizinin miladı ne yazık ki biraz erken doldu.

Yazar: Admin
<