Baht Oyunu Dizisinden Ayrılıktan Sonra Bakın Neler Yaptı! Başka Proje İle Ekranlara Geri Geliyor!

Baht Oyunu Dizisinden Ayrılıktan Sonra Bakın Neler Yaptı! Başka Proje İle Ekranlara Geri Geliyor!

Baht Oyunu dizisi yakın zamanda final yaptı başrol oyuncusu çok sevilmişti. Hiç boş durmadı önüne gelen yeni projeleri değerlendirdi. Sevilen oyuncu şimdi başka bir proje ile ekranlara gelecek. O ünlü oyuncu kimdir?

Aytaç Şaşmaz, yeni bir proje ile anlaşmaya çok yakın. Baht Oyunu dizisi final kararından sonra gözler ünlü isme çevrildi. Aytaç Şaşmaz'ın oynayacağı yeni dizinin adı nedir? Başarılı ismin partneri de açıklanacak. Baht Oyunu dizisi bitince oyuncunun nerede oynayacağı kesinleşiyor.

Aytaç Şaşmaz, son dönemde sergilediği performans ile dikkat çekiyor. Genç oyuncu, Hekimoğlu ve Baht Oyunu dizilerinde elde ettiği başarı neticesinde yeni bir dizinin başrolüne uygun görüldü. Kendisine yapılan teklifi değerlendire oyuncu, hangi dizide oynayacak? Aytaç Şaşmaz'ın yeni dizisi merak ediliyor. İşte ünlü oyuncunun başrol oynayacağı diziye dair detaylar...

İntibah Dizisi Başlıyor!

İntibah dizisi, henüz oyuncu kadrosunu tam olarak belirlemedi. Oyuncuların seçilmesinden sonra dizinin en kısa sürede başlayacağı ifade ediliyor. Aytaç Şaşmaz'a teklifte bulunuldu ve oyuncudan cevap bekleniyor. Dizi partneri Cemre Baysel ile aşk yaşadığı da ortaya çıkmıştı. İkilinin hem ilişki hem de dizide güzel uyum sağladığı görülüyor.

Kerem Alışık da Katılacak!

Kerem Alışık'a da İntibah dizisinden teklif götürüldüğü iddia edildi. Eğer oyuncu bu teklifi kabul ederse Aytaç Şaşmaz ile beraber oynayabilir. İki ünlü isim de son zamanlarda yer aldıkları yapımlar neticesinde gündemden düşmüyor. Bir Zamanlar Çukurova'nın Fekeli'si, yaşanan gelişmelerden oldukça memnun. Ancak Kerem Alışık, Fekeli karakterine veda ederek İntibah dizisinde başrol oynar mı bilemiyoruz.