Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Baba Dizisinde Tek Çare Ya Final Ya da Senaryo Değişikliği!

Show TV dizisi Baba'nın güncel bölüm fragmanında işler hiçte istendiği gibi gitmiyor. Dizi final öncesinde son turlarını yapmakta. Öyle ki eğer bu plan da tutmazsa finale doğru gidecek. Sezon gelmeden final yapması muhtemel gözükmekte.

Baba Dizisi

Show TV dizisi Baba'da yaşanan olaylar gözler önüne serildi. Öyle ki diziyi yakından takip edenler büyük şok yaşayacak. Son zamanlara damgasını vuran sevilen yapımla ilgili bilinmeyenlere yer verildi. Dizinin yeni bölümünde senaryonun tekrardan değişeceği vurgulandı. Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in başrolde oynadığı dizide son durumu aktarıyoruz.

Baba Dizisinde Bizleri Neler Bekliyor?

Show TV  dizisi Baba'da yaşanan olaylar şok etkisi yaratacak. Dizinin yeni bölümü yine bir senaryo değişikliğine kapı olabilir. Öyle ki diziyi yakından takip edenler ise şaşkınlığını gizleyemiyor.

Baba Dizisinde Son Yaşananlar

"Ölümle burun buruna gelen İlhan, hastanede tedavi altına alınır. Büşra ile İlhan arasındaki buzlar iyice erirken sürpriz bir ziyaret gerçekleşir. Emin’in herkesi umutlandıran direnişine engel olan Selahattin, diğer yandan Çöpköy’de yayılan hastalığın duyulmaması için elinden geleni yapar. Firuze içinde bulunduğu sorunu çözmek için tehlikeli bir planla harekete geçer. Kadir’in Çöpköy halkı için Selahattin ile olan mücadelesinde ipler iyice gerilir. Kadir, karşılaştığı bir tehdit karşısında zorlu bir tercih yapmak zorunda kalır."

Yazar: Admin
<