Euro 38,03 %0,03
Dolar 34,07 %0,20
Sterlin 45,26 %-0,02
Altın 2.840 %0,43

Baba Dizisinde Oyuncu Ayrılığı Büyük Ses Getirecek!

Show TV dizisi Baba'da ne gibi detaylar bizleri bekliyor? Baba dizisine dair merak edilenler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Oyuncu kadrosundan bir ismin daha ayrılması beklenmekte. Dizinin final iddiası da geçerliliğini koruyor.

Baba Dizisi

Show TV Baba dizisine dair güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Öyle ki izleyiciler olanlara inanmak istemeyebilir. Diziden ayrılması beklenen isimlere dair güncel gelişmeler paylaşılacak. Diziden hangi ismin ayrılacağı merak konusu haline geldi. Ünlü isimle yollar ayrılacak gibi gözüküyor.

Diziden Kim Ayrıldı?

Baba dizisinden ayrılan ismin kim olacağı merak konusu haline geldi. İlhan Karaçam karakterinin diziden ayrılma ihtimali üzerine duruluyor. Beklentiler de bu şekilde ve oyuncunun ayrılması durumunda Hakan Kurtaş'ı bir daha ekranlarda göremeyebiliriz. Dolayısıyla Show TV dizisindeki bu ayrılıkla ilgili çeşitli detayları da paylaşacağız.

Dizi Final Yapabilir!

Baba dizisi ekranlara en kısa sürede veda edebilir. Dizinin final yapma ihtimali üzerine duruluyor. Gelinen noktada reytinglerin bu kadar azalması yapımcı şirket ve kanal arasında yeni bir anlaşmaya neden olabilir. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yazar: Admin
<