ATV Kuruluş Osman Dizisinden Burak Özçivit Resmen Kovuldu! Resmi Açıklama Geldi!

ATV Kuruluş Osman Dizisinden Burak Özçivit Resmen Kovuldu! Resmi Açıklama Geldi!

Kuruluş Osman dizisine mahkeme detayı damgasını vurdu. Burak Özçivit, hakim karşısına çıktıktan sonra diziden ayrılmaya mı karar verdi? Hakkındaki hakaret iddialarından ötürü dizide bazı tartışmalar yaşadığı belirtiliyor. ATV dizisinde Burak Özçivit'in ayrılığıyla birlikte Kuruluş Osman final yapabilir.

ATV Kuruluş Osman dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Burak Özçivit, Osman Bey karakterini canlandırıyor. Başrolde oynadığı ve güzel performans sergilediği belirtilen dizideki bazı detaylar can sıktı. Hakaret iddiaları nedeniyle  hakim karşısına çıkan ünlü isim, iddiaları reddetti. Dizideki bazı sahnelerde önlem alınmadığını ileri sürdü. Hal böyle olunca oyuncunun diziden ayrılacağı iddia edildi.

Kuruluş Osman'dan Ayrılacak mı?

Burak Özçivit, her ne kadar dizi setinde bazı isimlerle problem yaşamış olsa da diziden ayrılmayı düşünmüyor. İşini severek yapan ve gecesini gündüzüne katan ünlü isim, rol verdiği karakterden de memnun. Dizinin hikayesini genel olarak beğendiğini de söylemeliyiz. Hal böyle olunca dizideki varlığı herkes için önemli hale geliyor. Oyuncu, Kuruluş Osman yayın hayatına devam ettikçe dizide oynayacaktır.

Dizi Final Yapacak mı?

Dizinin final yapacağı iddiaları da bu gelişmelerden sonra asılsız hale geldi. Kuruluş Osman'ın final yapması için dizi reytinglerinin büyük düşüş yaşaması gerekiyor. Böyle bir durum söz konusu olmadığından finalle ilgili herhangi bir hamle yapılmadı. ATV dizisi, pek çok rakibini ardında bırakarak haftalık bazda dahi en yüksek reytingli dizilerden biri haline geldi.